ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародні експери аналізували якість прикордонних вод річок Закарпаття

    24 квітня 2024 середа
    54 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді 28 та 29 жовтня проходила зустріч Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод, в якій взяли участь пред-ставники українських та словацьких природоохоронних структур.

    Про це повідомив керівник української частини робочої групи начальник відділу управління охорони природи в Закарпатській області Остап Цапулич.
    В центрі уваги заходу – визначення динаміки якості прикордонних вод річок Уж, Латориця, Тиса, Улічка, Ублянка, а також узгодження робочого плану співпраці на 2009 рік, зокрема, термінів та місць відборів проб води.
    Учасники зустрічі констатували і виникнення проблем при переході держкордону в ході виконання необхідних службових повноважень. Це – тривале очікування в черзі та проблеми з митною службою при перевезенні відібраних проб води. Доцільно було б оформити спеціальні перепустки, які б забезпечували прискорений перетин державного кордону. Крім того, запропоновано розглянути Проект регламенту взаємодії при виникненні аварійних забруднень на транскордонних водотоках, розроблений Словацькою стороною.
    Наступну робочу зустріч заплановано провести в березні 2009 року вже на словацькій території.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору