ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Наталії Добринській запропонували квартиру на Закарпатті

    24 квітня 2024 середа
    67 переглядів
    Закарпатська обласна рада запропонувала чемпіонці з семиборства на Олімпіаді в Пекіні Наталії Добринській квартиру в Ужгороді

    Закарпатська обласна рада запропонувала чемпіонці з семиборства на Олімпіаді в Пекіні Наталії Добринській, яка навчається в Закарпатському державному університеті, квартиру в Ужгороді, якщо та виявить бажання проживати на Закарпатті.

    Таку пропозицію депкорпусу сьогодні, 30 жовтня, на прес-конференції в університеті озвучив депутат обласної ради Омелян Мателешка. Наразі ж облрада привітала чемпіонку почесною грамотою та годинником, а заступник міського голови Ужгорода Володимир Симулик вручив спортсменці відзнаку міської ради. Наталя Добринська отримала також привітання від всього викладацького колективу університету та премію від ректора.

    Вінничанка Наталія Добринська повідомила, що їй дуже приємно бути в університеті, і що це велика гордість представляти ЗакДУ. “Я дуже щаслива, що змогла принести свій маленький вклад в життя університету, і бажаю всім студентам досягти чогось високого після навчання” - сказала легкоатлетка. Наталя навчається на ІІ курсі факультету міжнародних відносин ЗакДУ.

    Університет пішов на безпрецедентний крок назустріч Олімпійській чемпіонці. Далі вона навчатиметься за індивідуальною програмою. Вже невдовзі в атлетки розпочинається новий етап змагань з підготовки до наступних Олімпійських ігор.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору