ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: В обласному турнірі з шашок серед ветеранів перемогли ужгородці

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів

    Закарпатська обласна спартакіада ветеранів спорту, що фінішувала в спорткомплексі "Юність" міста Ужгорода, стала головною подією минулого спортивного тижня.

    У її рамках відбувся турнір з шашок, який зібрав 18 спортсменів із 6 районів та міст Закарпаття. За команди виступали по 3 шашкісти (2 чол. та 1 жінка). Непогано стартували спортсмени обласного центру, вони захопили лідерство, у вирішальних поєдинках здолали опір своїх конкурентів і зуміли перемогти. Результат переможців — 10 очок із 10 можливих. За команду виступали кмс Михайло Рішко, кмс Йосип Ганич, кмс Галина Віхніна.
    Другою фінішувала команда Ужгород-2. Вона набрала 8 очок. Цей результат забезпечили кмс Віктор Туртаєв та першорозрядники Юрій Вайда і Людмила Касаткіна.
    Сенсацією став успішний виступ команди Ужгородського району в складі першорозрядників Юрія Дрозди, Степана Ердека, Марти Гурніш, яка набрала 6 очок і посіла 3-тє місце.
    В особистому заліку перемогу святкували кмс Галина Віхніна, кмс Василь Тіводар (Виноградів) та Юрій Вайда.
    Переможці і призери були нагороджені грамотами й медалями управління у справах молоді і спорту (нач. В. Фленько) та обласної асоціації ветеранів фізичної культури та спорту (голова Л. Підгорська). Завдяки чіткому суддівству головного судді Ю. Захарова обласна спартакіада пройшла коректно й організовано.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору