ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині свині з’їли людину

    29 березня 2024 п'ятниця
    212 переглядів

    На одній із тамтешніх ферм собака приніс охоронцеві людську голову. Коли заповзялися шукати решту, виявили у свинарнику обгризений скелет. Обставини жахливої смерті могли б ніколи й не відкритися, якби не сторожовий пес. Якось вранці собака приніс у зубах людську голову, - ділиться неповторними враженнями охоронець ферми.

    Йосип, сторож ферми: «Дивлюся, пес щось їсть. Я сє подивив, я думав, що то є свиня, а то голова людська. Дивлюся – зуби».

    Охоронець одразу ж зателефонував власникові господарства, а той - до міліції. Почали шукати решту скелету. Обгризені людські кістки випадково знайшов у хліві охоронець Йосип.

    Йосип, охоронець ферми: «Там кнур є в стайні. Я того кнура хтів напоїти. Я дивлюся, а там кості і всьо лежит».

    Перед міліцією постало складне завдання – встановити особу. По залишках тіла це зробити було неможливо. Допомогло лахміття, що залишилося від одягу загиблого.

    Іван Гураль, дільничний інспектор смт. Рудки: «Ну голова була спотворена, без кінцівок, як то можна сказати. Визначити ні стать, ні особу не можна було. Тільки встановлено було по одягу. Одяг впізнали найближчі родичі – тобто колишня дружина даної особи».

    У нещасного колись були дружина та п’ятеро дітей. Однак через пристрасть до оковитої чолов’яга втратив родину. Останніми роками не мав даху над головою. Ночував, де доведеться.

    Іван Гураль, дільничний інспектор смт. Рудки: «Проведеною перевіркою встановлено, що дана особа ворогів не мала. Проводила антисуспільний, антигромадський спосіб життя, зловживала спиртними напоями, нічим не займалася конкретно».

    Що саме сталося із 45-річним волоцюгою, достеменно невідомо. Найімовірніше чолов’яга прийшов на ферму, аби переночувати. Однак знесилений тривалим вживанням алкоголю, він став легкою здобиччю для свиней.

    Частину останків правоохоронці відправили на експертизу, аби встановити, як саме загинув чоловік. Чи свині їли його вже мертвим, чи загризли ще живим.

    Тим часом власник ферми про власний «кістяк у шафі», а точніше – у хліві, говорить неохоче. Каже: волоцюга неодноразово просився на роботу. Однак працівник з нього був ніякий. Ще й документів не мав.

    Ігор Русиняк, власник ферми: «Ну, такий він з вигляду не дуже. Він завжди приходив і просився на якусь роботу. Мені конче такого працівника і не треба було».

    Безхатченка доводилося не раз виганяти, - скаржиться власник. Однак ферма не загороджена, тож зайти може кожен. А собак спускають тільки на ніч.

    Володар ферми не згоден із попередніми висновками правоохоронців. Каже: свині не винні.

    Ігор Русиняк, власник ферми: «Ну, знаєте, то чось на ті свині всьо списали. То не можна казати, що то, власне, свині, бо там же ферма така – там і щурі, і собаки там».

    Що буде з шістьма свинями–людоїдами - саме стільки їх на фермі, - невідомо. Навряд чи така «пляма» в їхньому меню позначиться на «м’ясній кар’єрі» - закупівельники не надто прискіпливі до раціону худоби. //Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору