ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У гандболістів Перечина — "срібло" міжнародного турніру

    29 березня 2024 п'ятниця
    46 переглядів

    Наприкінці жовтня в місті Нововолинську, що на Волині, проведено міжнародний турнір з гандболу серед юнаків 1996 року народження, в якому взяли участь команди Литви та України.

    В наполегливій боротьбі перемогу здобула команда Слов’яносербська з Луганської області (тренер Петрова Г.Г.), друге місце в команди з міста Перечин (Янкович В.М.), третє - команда «Портовик» з міста Южного (тренер Халюза В.Г.).
    Змагання обслуговували призначені Федерацією гандболу України судді-професіонали з міст Нововолинська та Луцька. Таке суддівство дає можливість дітям на початку набуття ігрового досвіду краще засвоювати техніко-тактичну підготовку, виховувати і формувати належну поведінку під час гри.
    На турнірі учасники змагань, незважаючи на свій молодий вік, показали хорошу технічну і тактичну підготовку. Оргкомітет визначив кращих гравців турніру у 8 ігрових номінаціях. Кращим бомбардиром став Лукас Амбромайтис (м. Алітус, Литва), кращим воротарем - Олександр Михалевич (м. Нововолинськ), кращим лівим крайнім - Олександр Одинцов (м. Запоріжжя), кращим правим крайнім - Нікіта Мілохін ( м. Запоріжжя), кращий лівий півсередній - Нікіта Прохоров (м. Слов’яносербськ), кращий правий півсередній -Дмитро Мажуга (м. Южний), кращий розігруючий - Віталій Горовой (м. Южний), кращий лінійний - Вигантас Русинас (м. Алітус).
    Після завершення турніру всі учасники отримали пам’ятні призи від Нововолинської міської ради, переможці та призери змагань були нагородженні кубками, медалями, дипломами та грамотами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а Волинська федерація гандболу нагородила пам’ятними призами кращих гравців турніру, повідомили Репортеру у Міністерстві спорту, сім’ї та молоді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору