ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пішоходна зона Ужгорода перевантажена автівками, власникам яких начхати на правила (Фото)

    25 квітня 2024 четвер
    52 переглядів

    На те вона й пішохідна зона, щоб нею ходити пішки. Проте в Ужгороді кількість масових стоянок у центрі росте з кожним днем. Але хто ж видає дозволи на проїзд центром і хто їх перевіряє?

    2080.jpgЦентральні вулиці Ужгорода поступово почали перетворюватися на стоянку, хоча насправді всі знають, що це – пішохідна зона. Машини впевнено роз’їжджають вулицями Корзо, Волошина та площі Театральній. Ще й сигналять кожному пішоходу: «Чого ти тут тягнешся, не бачиш я їду!» Для жителів Ужгорода центральна частина міста є зоною, де можна прогулятися, зустріти когось і не кваплячись побалакати, пройтись магазинами.
    Крім того, вулиця Корзо є просто подіумом для місцевих модниць. Проте маневрування різних транспортних засобів між лавками та пішоходами й маневрування пішоходів між машинами зовсім не надає нашому місту європейського обличчя.
    У відділі промисловості, транспорту та зв’язку Ужгородської міської ради мене запевнили, що всі заяви на надання дозволу на проїзд центром розглядаються дуже ретельно. На проїзд у центральній частині міста, за правилами дорожнього руху, мають право особи, які проживають там або здійснюють підприємницьку діяльність. І то підприємцям дозвіл видають не цілодобово, а лише на кілька годин. Мешканець або працівник повинен довести, що він справді лише їде, щоб забрати або привезти товар.
    2080_1_0.jpgА стоянка в центрі міста заборонена. Проте за цим мають слідкувати працівники ДАІ. Разом з тим, пройшовшись містом, жодну людину у формі не побачила. В’їзд біля комерційного технікуму на вулиці Волошина залишається відкритим, мовляв, заїжджай не бійся – виїжджай не плач. І зразу ж – масові стоянки. Можливо працівники ДАІ пішли випити каву, як, напевно, і власники машин..?
    Іван РОМАН, спеціально для Репортера

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    оговорочка по фрейду - "Разом з тим, пройшовшись містом, жодну людину у формі не побачила." І підпис - Іван Роман... Або, або. Ой дурять нас людоньки! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Василівна? То Ти тут "інкогнітуєш"?