ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді більшість ДТП стається за участю пішоходів та велосипедистів

    29 березня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    Організація Об'єднаних Націй винесла пропозицію щодо проведення 16 листопада цього року Всесвітнього дня пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

    На жаль, населення нашої країни чи не найбільше потерпає від дорожньо-транспортних пригод.
    Адже в Україні кожні 2 хвилини трапляється автопригода та кожні 67 хвилин гине людина. Хоча за цей рік кількість жертв та потерпілих внаслідок ДТП у порівнянні з минулим роком і зменшилася, та це не є приводом для заспокоєння.
    В Ужгороді за 10 місяців скоєно 840 дорожньо-транспортних пригод, в яких 83 людей отримали травми та 4 загинуло. З участю дітей до 16 років в місті скоєно 9 ДТП, в яких 6 неповнолітніх отримали травми різного ступеня. А загальна кількість ДТП у Закарпатській області й надалі залишається високою — 2325. Основною причиною пригод є порушення правил дорожнього руху. До речі, від загальної кількості автопригод 45 відсотків становлять ДТП з участю пішоходів та велосипедистів, повідомив Репортеру інспектор з профілактики ВДАІ та ATI м.Ужгород Ярослав КОСЮЧ.
    Нагажаємо, що в суботу, 8 листопада, на Закарпатті в 20.08 бiля АЗС на вiдрiзку дороги Перечин-Ужгород мiж селами Невицьке-Онокiвцi автомобіль невстановленої марки ("Дейво Сенс" або "Ланос"), червоного кольору, скоїв наїзд на пiшохода чоловiчої статi вiком бiля 60 рокiв, який помер на мiсцi ДТП.
    Було введено план "Перехоплення". Вжитими оперативно-розшуклвими заходами спiвробiтниками Ужгородського РВ та УДАI встановлено, що наїзд скоїла Марія Р., 1962 р.н., мешканка м.Ужгород, яка перебувала за кермом автомобіля "Дейво Сенс".
    Автомобiль та його власницю виявлені по мiсцю проживання. На даному автомобiлi виявлено пошкодження, характернi для даного ДТП, а саме: пошкоджений бампер та плями бурого кольору, схожi на кров. Автомобiль доставлено на штрафмайданчик.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору