ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник закарпатського ЗАТ привласнив понад 800 тисяч гривень

    20 квітня 2024 субота
    52 переглядів

    Прокуратурою Закарпатської області за матеріалами працівників податкової міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.191 ч.5 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) щодо мешканця Хустського району С., генерального директора мукачівського закритого акціонерного товариства "Н" (сфера діяльності – лісопильне та стругальне виробництво).

    Кримінальна справа розслідується прокуратурою Закарпатської області.
    Громадянин С., будучи генеральним директором ЗАТ "Н" у період з квітня 2007 року по лютий 2008 року уклав з приватним підприємцем К. (який діяв від імені приватного підприємця Є. на підставі довіреності на управління справами) завідомо неправдиві договори з купівлі-продажу лісопродукції. Отримавши від приватного підприємця К. завідомо неправдиві супроводжуючі на товари документи, а саме накладні та податкові накладні (виписані останнім від імені приватного підприємця Є. на поставку на підприємство лісопродукції, яка в дійсності на підприємство не поставлялась), перераховував кошти в розмірі 848,1тис.грн. з розрахункових рахунків ЗАТ "Н" на р/р приватного підприємця Є., нібито провівши розрахунки за поставлену на підприємство лісопродукцію.
    У подальшому дані кошти використовувались приватним підприємцем К. у підприємницькій діяльності, яку він здійснював від імені приватного підприємця Є. та від свого імені. Таким чином, С., будучи генеральним директором ЗАТ "Н" в період з квітня 2007 року по лютий 2008 року умисно, з корисливих мотивів, шляхом зловживання своїм службовим становищем, провівши безготівкові грошові розрахунки за непоставлені на підприємство товари, тобто незаконно обернувши кошти підприємства на користь третіх осіб, вчинив заволодіння його коштами в особливо великих розмірах, повідомили Репортеру у ДПА України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору