ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Буковинським міліціянтам довелося витратити на наркотики 100 000 грн.

    25 квітня 2024 четвер
    29 переглядів

    У Чернівцях на «гарячому» затримали наркодилерів. Троє молодих містян отримували ЛСД із іншої області й розповсюджували його на дискотеках. Після пожвавлення роботи правоохоронців, наркотиків у продажу поменшало.

    Товар у дилерів найліпше купували в розважальних закладах міста. За сотню гривень ласим до «кайфу» пропонували дозу ЛСД.

    Клієнтів приваблювало те, що наркотик не потрібно колоти - досить покласти марочку з чортом під язика. Діяв злочинний гурт у Чернівцях довго, остерігався, - завважують міліціянти.

    Сергій Горбатюк, керівник УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області: «До цього майже 3 місяці документувалася ця злочинна група. Встановлюється частковий канал надходження, про котрий ми зараз говорити не будемо, і місця збування, і осіб, які ще були задіяні у цій злочинній схемі».

    Щоб затримати реалізаторів, міліціянтам довелося закупити наркотичних марок на 25 тисяч гривень. Тоді й затримали одного з молодиків.

    Під час огляду автомобіля знайшли та вилучили ще 28 доз ЛСД. Згодом працівники УБОЗу спіймали двох інших учасників наркокартелю. Загалом правоохоронцям довелося витратити аж сто тисяч гривень.

    Сергій Горбатюк, керівник УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області: «Було закуплено понад 1000 марок ЛСД та 20 грамів амфетаміну. Амфетамін – речовина у вигляді порошка, синтетичний наркотик. Його ціна на «чорному ринку» складає 200 гривень за 1 грам».

    Наркотичні речовини вилучено. Усі троє чернівчан, віком від двадцяти одного до двадцяти шести років, які входили до складу організованого злочинного гурту, нині у слідчому ізоляторі. Порушено кримінальну справу за статтею, яка передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

    Доведеться відповідати і хазяям розважальних закладів, де продавали ЛСД.

    Сергій Горбатюк, керівник УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області: «Власники цих закладів мали би серйозно відслідковувати ці питання, бо майже в кожному клубі є власна охорона. Якщо вони таке допускають, то такого клубу не повинно існувати».

    А ще цьогоріч УБОЗівці Чернівецької області надіслали до суду матеріали про три інші злочинні групи, які збували наркотики.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    NADA BILO PACIKAM,KRISHU NAYTI U GORBATYKA-TAK VSE NORMALNIE DELAYT

    Похожие новости