ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді побачила світ книга "Міжгірщина – край краси і туризму"

    25 квітня 2024 четвер
    47 переглядів

    В ужгородському видавництві «Поліграфцентр «Ліра» недавно віддруковано інформаційно-довідкове видання «Міжгірщина – край краси і туризму».

    Її автором є Надія Биба, яка тривалий час збирала та опрацьовувала інформацію і навіть взяла кредит у банку, щоб книжка побачила світ.
    Видання містить багато довідкової інформації про Міжгірський район Закарпатської області, який має великі перспективи у галузі туризму. Тут містяться відомості про транспортні зв’язки, рекреаційну інфраструктуру, мальовничі куточки природи, унікальні музеї, тобто тут є все, що необхідне для мандрівників. Та, власне, і пересічні верховинці можуть знайти у книжці для себе чимало нового і цікавого.
    Окремий розділ видання «Міжгірщина – край краси і туризму» присвячений Національному природному парку «Синевир», який також знаходиться на території цього верховинського району. Авторка знайомить читача з природно-заповідною установою, її структурою, унікальною природою, рідкісною флорою і фауною, ілюструючи розповідь якісними фотографіями.
    Безумовно, дана книга стала важливою культурною подією Міжгірщини, а Надію Бибу справедливо можна назвати ентузіастом і патріотом свого краю. А ще мужньою людиною, яка заради мети готова докладати максимум зусиль і йти навіть на самопожертви. Погодьтесь, не будь-хто згодився би взяти кредит в банку під заставу будинку і на ці кошти видати книгу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору