ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

27-річний мешканець Миколаєва зарубав своїх роботодавців (відео)

    25 квітня 2024 четвер
    16 переглядів

    За шість років чоловік зарекомендував себе добре. Та за приємним обличчям приховувалися заздрість і бажання чужих грошей. Одного дня «вдячний» знайомий замислив лихе. До заможного подружжя завітав не з порожніми руками, прихопив пляшку коньяку та сокиру.

    Близько 17-ї години у слухавці чергового міліції пролунав жіночий голос. Абонент ридала й голосила. Жінка назвалася і повідомила, що її батьків убили. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

    Анатолій Дробот, перший заступник керівника УМВСУ в Миколаївській обл.: «Труп хазяїна знаходився на кухні з численними рубленими ранами, а труп хазяйки у кабінеті. Вона була у кабінеті в кріслі. Травми аналогічні, як і в господаря».

    Загиблі були відомими у місті лікарями. Слідчі висунули дві версії: вбивство через професійну діяльність та пограбування.

    Загибле подружжя будь-кого до себе не запрошувало. А з огляду на місце вбивства, злочинець вільно увійшов до помешкання.

    Оперативним шляхом версія про вбивцю серед знайомих стала головною. Підозрюваним виявився 27-річний чоловік. Свого часу він працював у лікарів.

    Анатолій Дробот, перший заступник керівника УМВСУ в Миколаївській обл.: «Він був знайомий, дуже близькою людиною до цієї сім’ї. І йому господар сам відчинив і навіть зрадів, абсолютно ніяких хвилювань».

    Того дня підозрюваний прийшов до знайомих не з порожніми руками. Щоправда, показав тільки пляшку коньяку. Сокиру із валізи витяг пізніше.

    Підозрюваний: «Подключил Интернет. Тамара Николаевна смотрела фотки. Я в это время достал топорик, нанёс несколько ударов топором по голове».

    Далі м’ясник повернувся до Василя Васильовича. Ударом сокири звалив його з ніг. Залишати живими жертв не збирався. Кожного по черзі добив кухонним ножем.

    Підозрюваний: «Забрал из сейфа деньги, ювелирные украшения, валюта в долларах и евро. В общей сложности 55 тысяч долларов».

    Речові докази підозрюваний спалив, частину викинув у річку. Та знайти їх поки що не змогли.

    Поки водолази намагалися знайти речові докази, підозрюваний показав свою схованку. Майже 60 тисяч доларів та чимало коштовностей він закопав за містом у старій автомобільній аптечці.

    Тепер викрадене повернуть родичам загиблих. А на вбивцю чекає суворе покарання. //Олександр Дем’янчук, Владислав Гнатенко, НТН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости