ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Криза переорієнтовує туристів на відпочинок у Закарпатті

    18 квітня 2024 четвер
    59 переглядів

    Економічна криза позначилася на потоці українських туристів, які звикли відпочивати взимку за кордоном: подорожчала валюта та й візові складнощі змушують переорієнтовуватися на рідні Карпати. Тут і дешевше, і сервіс подекуди вже не гірший, ніж на інших курортах світу.

    "Більшість путівок на новорічно-різдвяний період вже розкуплена", - поінформував начальник відділу туризму Закарпатської обласної держадміністрації Олександр Марченко.

    На його думку, до офіційного початку зимового туристичного сезону (25 грудня) будуть викуплені й усі інші місця. "Туристи просять Бога про одне: щоб був сніг. Маємо надію, що він таки буде: вже нині можна покататися на полонині Драгобрат та горі Красія. Сподіваємося, цьогорічний гірськолижний сезон буде сніжним. Принаймні майже 70 гірськолижних витягів на Закарпатті до прийому любителів швидкісних спусків готові. Але й на випадок безсніжної зими закарпатці мають що запропонувати гостям: походи в гори, екскурсії, концерти, конкурси, інші розваги, а також дегустації закарпатських вин, страв багатонаціональної кухні краю і т.д. Мальовнича гірська природа, свіже повітря, цілющі мінеральні води", - зазначив О. Марченко.

    За його словами, можна скористатися й трьома новими маршрутами - винним, гастрономічним та військовим шляхами. Чималий потенціал має і так званий "зелений" (сільський) туризм.

    Словом, на Закарпатті гостям завжди раді і вміють їх приймати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хто і для чого насправді організував кризу можна дізнатися з книжки Ніколая Старікова "Криза. Як це робиться": http://osobystist.com/?id=2e2939bf-ddd9-468c-a4ac-52acabf31b80&o=50