ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З 1 грудня в Україні здорожчають поштові послуги

    19 березня 2024 вівторок
    53 переглядів
    З 1 грудня 2008 року вводяться в дію нові тарифи на деякі види поштових послуг.

    З 1 грудня 2008 року вводяться в дію нові тарифи на деякі види поштових послуг.

    "Зважаючи на зростання витрат підприємства, деякі тарифи на послуги поштового зв`язку переглянуті в бік підвищення, а саме: пересилання поштових відправлень і посилок з оголошеною цінністю, супутні послуги поштового зв`язку, які, відповідно до законодавства, встановлюються операторами поштового зв`язку", – наголошується в повідомленні прес-служби "Укрпошти".

    Рівень підвищення тарифів не вказаний. Залишилися без змін тарифи на універсальні послуги поштового зв`язку, до яких відносяться послуги з пересилання по Україні та в її межах простих і замовних листів, бандеролей, а також посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг.

    При цьому для забезпечення конкурентоспроможності підприємства і залучення ширшого кола споживачів, а також враховуючи результати маркетингових досліджень ринку фінансових послуг, встановлений єдиний рівень тарифів за простий і електронний переказ грошей (поштовий переказ) за кордон. Рівень тарифів на електронний переказ грошей на суму до 500 грн. включно знижений із 7% до 6%, на суму від понад 500 грн. до 1000 грн. – із 6% до 5%; на суму понад 1000 грн. – з 5% до 4% від суми переказу.


    10 червня ц.р. Національна комісія з питань регулювання зв`язку (НКРЗ) прийняла рішення "Про затвердження граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв`язку", згідно з яким передбачалося підвищення тарифів на послуги з пересилання письмової кореспонденції в межах України і посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг в країни СНД в середньому на 40%.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору