ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українських "човників" хочуть знищити як клас

    19 квітня 2024 п'ятниця
    57 переглядів

    Сьогодні, 1 грудня, в Міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краковець» кожен подорожній може ознайомитися зі свіжою інформацією Ради ЄС, де вказано, що віднині можна ввозити в держави Євросоюзу.

    В інформаційній довідці для осіб, які з 1 грудня цього року прибуватимуть на митну територію Євросоюзу, зокрема, повідомляється, що з 1 грудня цього року без обов’язку митних та подальших оплат подорожні, яким виповнилося 17 років, можуть з іншої країни на митну територію Євросоюзу ввезти назалежно від місця проживання – 40 штук цигарок або 20 штук сигареток або 50 грамів тютюну для куріння.
    Для мешканців прикордонної зони ЄС дозволив перевозити на одну особу по 0, 5 л горілки, 0,5 л вина, 2 л пива.
    Якщо ж громадянин не є мешканцем прикордонної зони, то може прихопити із собою 1 півлітрову пляшку горілки та 4 л вина і 4 л пива. Також цій категорії подорожніх дозволено провезти міцного алкоголю 1 л – замість пива та вина.
    «Від мита звільняються подарунки, які ввозяться не надто часто у підручному багажі подорожніх осіб, в кількості, що не вказує на їх торгове призначення та які за вартістю не перевищують 300 євро. Для застосовування звільнення не вимагається досягнення громадянами 17 років. Наслідком виявлення під час митного контролю кількості товару, обсягом більшим за вказаний, або товару, вартістю більше, як 300 євро, є відповідальність за кримінально-фінансовим кодексом РП», – такими словами завершується інформаційна довідка для осіб, які прибувають на митну територію Євросоюзу.


    Ужгород: На сьогоднішній день 90% громадян, які в’їжджають і виїжджають із України, — це громадяни прикордонних районів Словаччини
    Украинские пограничники зарабатывают 750 тысяч гривен на польских "мурахах"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору