ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Рівненщині "Жигулі" збили пішохода

    18 квітня 2024 четвер
    70 переглядів

    Водій автомобіля ВАЗ 210930 наїхав на пішохода у с. Глинному Рокитнівського району.

    43-річний житель Глинного Валентин своїм автомобілем рухався в напрямку Рокитного. Він не справився з керуванням та наїхав на 31-річного односельчанина Миколу, який рухався по проїзнiй частинi у попутному напрямку.
    Пішохода з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, відкритим перелом обох кiсток правої гомілки, закритим переломом обох кiсток лiвої гомiлки, травматичним шоком госпіталізували в хiрургiчне вiддiлення Рокитнiвської ЦРЛ, повідомляє прес-група УДАІ УМВС України в Рівненській області.
    А на Закарпатті мопед пішов на таран!. На трасі Мукачево-Рогатин водій мопеда «Рига» несподівано вискочив на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомашиною ВАЗ-2109, за кермом якої був 61-річний житель Мукачівщини. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження. Зокрема, медики констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, кілька переломів. У непритомному стані потерпілого госпіталізували. Його особу поки що встановлюють. Транспортні засоби доставили на штрафний майданчик

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору