ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Єпископ Віденський і Австрійський Іларіон (Алфеєв) став доцентом Ужгородської Української Богословської Академії

    25 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Єпископ Віденський і Австрійський Іларіон (Алфеєв — зліва) став доцентом Ужгородської Української Богословської Академії.

    З 28 по 29 листопада ректор Ужгородської Української Богословської Академії імені святих Кирила і Мефодія професор, протоієрей Віктор Бедь відвідав Австрію.

    Зокрема він зустрівся з єпископом Віденським і Австрійським Іларіоном (Алфеєвим) та у Свято-Миколаївському Віденському соборі вручив йому атестат доцента кафедри теоретичного Богослов’я та історії Церкви.
    Це звання, зважаючи на багаторічну викладацьку роботу та вагомий особистий внесок владики у розвиток богословської освіти, з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, Преосвященному Іларіону було присвоєно рішенням Вченої Ради Ужгородської Української Богословської Академії 30 жовтня 2008 року.
    Також з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви він був удостоєний хреста доктора Богослов’я ІІ ступеня.
    Під час зустрічі єпископ Іларіон і протоієрей Віктор Бедь обговорили питання розвитку та реформування духовної освіти, важливі моменти подальшої плідної співпраці між Віденською єпархією та Ужгородською Українською Богословською Академією імені святих Кирила і Мефодія, участі представників академії у міжнародних науково-практичних заходах та розширенні міжнародних зв’язків Богословської Академії.
    Владика Іларіон виголосив подяку Блаженнішому Митрополитові Володимиру, підкресливши вагомий авторитет Предстоятеля Української Православної Церкви у світі, як богослова, адміністратора та архіпастиря, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Ужгородської Української Богословської Академії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору