ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Населення Ужгорода може залишитися без води!

    16 квітня 2024 вівторок
    57 переглядів

    Головне управління МНС в Закарпатській області попередило Ужгородське КП "Водоканал" про можливу вимушену зупинку його окремих об’єктів.

    ГУ МНС України в Закарпатській області попередило керівництво КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород", що у разі невиконання припису від 09.05.08 № 460-ДІ., 25 грудня 2008 року буде змушене призупинити функціонування окремих об’єктів ужгородського водоканалу.
    У травні 2008 року заступником начальника Державної інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки МНС України було здійснено планову перевірку на предмет забезпечення техногенної безпеки хлораторної, насосно-фільтрувальної станції та складу хлору КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород".
    З огляду на те‚ що під час перевірки на даному підприємстві було виявлено ряд недоліків‚ що безпосередньо впливають на безпеку людей‚ які мешкають неподалік, безпеку працюючого персоналу самої насосно-фільтрувальної станції й складу хлору КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород"‚ було винесено припис про застосування запобіжних заходів.
    Директор КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород" офіційно звернувся в Державну інспекцію ЦЗ та ТБ МНС України з проханням про призупинення дії припису. З огляду на це термін приведення припису в дію було відкладено до 25 грудня 2008 року за умови усунення виявлених недоліків.
    Однак до 25 листопада 2008 року від керівництва підприємства на адресу ГУ МНС України в Закарпатській області не надходило жодної інформації про хід усунення недоліків зазначених в приписі про застосування запобіжних заходів від 09.05.08 № 460-ДІ.
    Окрім цього, посадовців КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород" було повідомлено‚ що згідно п. 20 Розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 року №1214-р „Про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії національної безпеки України на 2008 рік”, до кінця листопада 2008 року радіаційні та хімічні підприємства, інші об’єкти підвищеної небезпеки повинні бути обладнані системами раннього виявлення загрози виникнення надзвичайної ситуації та оповіщення населення.
    Про відсутність інформації щодо ходу усунення недоліків та імовірне застосування запобіжних заходів у вигляді припинення діяльності окремих об’єктів КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород", відділ державної інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки ГУ МНС України в Закарпатській області повідомив окрім власне самого КП ВУВКГ "Водоканал м. Ужгород", обласні прокуратуру‚ СБУ та голову Ужгородського міськвиконкому, вказавши наслідки до яких може призвести припинення роботи хлораторної, насосно-фільтрувальної станції та складу хлору цього підприємства, повідомили UA-Reporter.com в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору