ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Тернополі двоє молодиків серед білого дня пограбували крамницю

    20 квітня 2024 субота
    44 переглядів

    До крадіжки приготувалися заздалегідь – придбали пістолета, розрахували можливі варіанти нападу, придивилися до магазину.

    Та в результаті - вполювали усього три мобілки й 350 гривень. Утім нині обидва перебувають у слідчому ізоляторі.

    У салоні з продажу мобільних телефонів тривав звичайний робочий день: хтось вибирав новий апарат, хтось - аксесуари.

    Зі звичним для продавчині проханням – показати мобільника з вітрини, звернувся хлопчина. Покупець зацікавився слухавкою і попросив документи та коробку. Мовляв, пересвідчитись, чи не підробка.

    Ірина Пиняга, старший слідчий Тернопільського міського відділу міліції: «Після цього в приміщення магазину зайшов інший хлопець, який також попросив два мобільні телефони марки «Нокіа» з документами та коробками від них, під приводом подивитись. Продавець добровільно дала їм ці телефони. Після цього вони деякий час розглядали ці телефони в приміщенні магазину».

    Дочекавшись моменту, коли в крамниці не залишилося свідків, один із двох молодиків витяг з кишені зброю. Нападники почали вимагати вторговані гроші.

    Не на жарт перелякана працівниця салону просто не знала, що робити. Врешті-решт, віддала все – 350 гривень.

    Схопивши три телефони з усіма сертифікатами і гроші, зловмисники дали драла з місця події. Лиходіїв затримали за кілька діб.

    Ірина Пиняга, старший слідчий Тернопільського міського відділу міліції: «На даний час даним особам обраний запобіжний захід - взяття під варту. За вчинення даного злочину Кримінальним кодексом передбачено покарання від 7 до 10 років позбавлення волі, з конфіскацією майна».

    22-річний мешканець Кремінців та його одноліток-хмельничанин планували напад заздалегідь. Придбали пістолета з глушником, пригледіли крамницю.

    До того ж, один із затриманих вже мав досвід пограбувань. Подальшу долю нападників визначить суд. //Олена Ткаченко, Сергій Шворников, НТН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору