ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині людину за 600 гривень відправили на той світ

    28 березня 2024 четвер
    45 переглядів

    Близько 5 години у Дрогобицькому парку відпочинку знайшли труп 23-річного жителя району. Експертиза встановила, що молодий чоловік помер від черепно-мозкової травми.

    Під час оперативно-розшукових заходів співробітники Дрогобицького міськрайвідділу міліції затримали 34-річного раніше судимого та 22-річного жителів Дрогобича. Правоохоронці встановили, що ці двоє напали на одинокого перехожого в парку, збили на землю та завдали кількох ударів у голову та шию. Коли жертва знепритомніла, покидьки забрали у неї гаманець з... 600 гривнями.
    Під час розслідування цієї справи міліціонери довели, що цей же дует того вечора напав у парку на ще одного чоловіка, якого також побили й силою забрали 70 гривень та мобільний телефон “Нокіа” вартістю 595 гривень.
    На жаль, останнім часом напади на одиноких перехожих у скверах, парках та на вулицях міст області почастішали. Лише протягом вихідних, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області, на території області зафіксовано дев’ять вуличних пограбувань та розбійних нападів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору