ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Івано-Франківщині фінішувала акція “Вдячне Прикарпаття”

    18 квітня 2024 четвер
    15 переглядів

    1 грудня закінчилася акція “Вдячне Прикарпаття”, яку організовувала Івано-Франківська обласна державна адміністрація за підтримки голови облдержадміністрації Миколи Палійчука.

    Метою акції було виявлення закономірної вдячності мешканців області за допомогу, яку надали постраждалій від повені Івано-Франківщині інші регіони України.
    Протягом основного терміну проведення акції - з вересня по грудень 2008 року - прикарпатські організації, що долучилися до акції «Вдячне Прикарпаття», надавали усім гостям з інших областей обумовлені знижки на свої послуги (мінімально від 10% від звичайної ціни).
    Учасниками акції стали 63 прикарпатські організації, серед яких: готелі, пансіонати, туристично-відпочинкові комплекси, бази відпочинку, приватні сільські садиби з усієї області.
    Умовами акції скористалися туристи з багатьох областей України, зокрема, Київської, Львівської, Закарпатської, Дніпропетровської, Одеської, Луганської та інших (загалом близько 1500 осіб).
    Найбільшим попитом серед закладів, що надавали послуги за акційними знижками, вирізнялися туристичні заклади з Верховинського, Коломийського, Долинського районів та Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.
    Туристичну мандрівку вузькоколійною залізницею «Карпатський трамвай», що в Долинському районі, здійснили 500 осіб майже з усіх регіонів України.
    Деякі учасники акції продовжили період дії знижок до 20-26 грудня. Їх перелік подано на сайті http://rtic.if.ua/uploads/list.htm

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору