ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці поїхали в Полтаву навчати інших вишиванню та писанкарству

    25 квітня 2024 четвер
    77 переглядів
    Два дні жителів Полтави навчатимуть вишиванню та писанкарству.

    Два дні полтавців навчатимуть вишиванню та писанкарству. Саме стільки триватиме ІІ Міжрегіональна виставка-турсалон „Відпочивайте на Полтавщині”, яка відкрилася сьогодні у виставковій залі міського будинку культури Полтави.

    Як розповіла начальник відділу з питань туризму і курортів ОДА Лариса Оніщук, цьогоріч на виставці представлені не лише усі райони на міста області, а й інші регіони України. Зокрема, АР Крим, Закарпатська, Сумська, Житомирська, Запорізька, Чернігівська, Черкаська, Рівненська області, м. Одеса. Оглянути виставку можуть всі бажаючі. До того ж, для любителів народного мистецтва проведуть майстер-класи: карлівчани ділитимуться мистецтвом розмальовувати писанки, а митці з Решетилівки та Гадяча.
    „Мета виставки – привернути увагу то туристично-рекреаційних можливостей Полтавської області. У нас дуже великі можливості для відпочинку, у для центральних областей: для Києва, Харкова, для великих індустріальних місць. Потенційні споживачі зможуть, прийшовши на ви ставку, вибрати для себе відпочинок у області та в інших регіонах України. Думаю, що у цьому році буде багато відвідувачів”, - сказала вона. Учасники виставки привезли з собою творчі колективи та вироби декоративно-прикладного мистецтва. Представлені турфірми, готелі, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, громадські організації, музейні заклади, кафе, ресторани, готельні заклади, садиби зеленого туризму, санаторно-курортні заклади області, структурні підрозділи з питань туризму райдержадміністрацій та міськвиконкомів Полтавської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору