ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальні хроніки Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    СПЕРШУ ПРОСИВ, А ДАЛІ ЗАБРАВ СИЛОМІЦЬ...
    З грудня із заявою в міліцію звернувся 58-річний мешканець села Кібляри Ужгородського району. Чоловік поскаржився, що в його будинок зайшов невідомий чоловік і попросив у борг 150 гривень. Коли ж йому відмовили, зухвалець побив господаря і відібрав від нього вказану суму. Міліція встановила особу грабіжника, яким виявився 23-річний мешканець села Гайдош. Вживаються заходи щодо його затримання.
    ЗЛОДІЙКУВАТИЙ «ПЕТЕУШНИК»
    У Мукачівський міськвідділ звернувся 22-річний мешканець Мукачева, який повідомив проте, що нічної пори біля одного з барів міста невідома особа відкрито відібрала в нього мобільний телефон «Самсунг». За скоєння злочину співробітниками патрульної служби «по гарячих слідах» затримано 17-річного учня ПТУ, мешканця Мукачева. Речовий доказ вилучено. Ще однією жертвою «мобільних» злодіїв стала 29-річнамещканка с.Лохово Мукачівського району. Жінка поскаржилася, що на автозупинці в Мукачеві у неї з кишені викрадено дорогий мобільний телефон «Нокія-6233».
    З КАБІНИ АВТО ВКРАЛИ 10 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ І 30 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ
    Вміліцію звернувся із заявою 49-річний шоферодного з приватних підприємств, мешканець Свалявського району. Зі слів заявника, з кабіни вантажного автомобіля «МАН» під час поїздки з Мукачева до Чинадійова за невідомих обставин скоєно крадіжку 10 000 доларів та 30 000 гривень. Обставини справи з'ясовуються.
    УПАВ НА ТРУБУ
    У Виноградівський райвідділ міліції надійшло повідомлення лікаря районної лікарні про те, що в хірургічне відділення ЦРЛ з діагнозом: проникаюче поранення живота звернувся 23-річний мешканець Виноградова. Як з'ясували міліціонери, чоловік травмувався, упавши на залізничному вокзалі на залізну трубу.
    АВТОБУСИ ОТРИМАВ, А ГРОШІ ПРИВЛАСНИВ
    Уміліцію надійшла заява 49-річного директора одного зі спільнихпідприємств,мешканцяХустщини.Заявник стверджує, що директор одного з київських ТОВ уклав з його підприємством договір лізингу на отримання двох автобусів «ПАЗ», отримав від нього 25 000 доларів. Гроші привласнив, автобуси продав невідомим особам, спричинивши шкоду на суму понад 462тисячі гривень. Обставини справи з'ясовуються.
    УКРАЛИ 3 ХАТИ КОТЕЛ
    У міліцію звернулася 45-річна мешканка Мукачева. Жінка поскаржилася, що вночі до її квартири, в якій проводяться ремонтні роботи, проникли через незачинене вікно невідомі злодії й викрали газовий котел вартістю 5 000 гривень. Крадіїв та вкрадене розшукують.
    НЕ КУРІТЬ У ЛІЖКУ
    Про небезпеку куріння в ліжку, особливо в нетверезому стані, писано-переписано, але щоразу маємо нові жертви. Так, обідньої пори 1 грудня виникла пожежа в селі Тросник Виноградівського району. Внаслідок пожежі загинув 45-річний господар помешкання. Вогнем знищено домашнє майно, пошкоджено перекриття, віконну раму, вхідні двері. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку...
    Про це UA-Reporter.com повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору