ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівщина забруднюватиме Західний Буг щонайменше впродовж ще 50 років

    19 квітня 2024 п'ятниця
    16 переглядів

    У Львові – єдині діючі очисні споруди. У районах Львівщини таких споруд для очищення комунальних стоків просто нема.

    А в українських селах, де мешкає менше 2 тисяч людей, каналізування навіть не передбачено законами України, про це сьогодні під час засідання прес-клубу на тему «Хто отруює Західний Буг» заявив голова регіональної організації «Західний центр українського відділення Всесвітньої лабораторії» Петро Грицишин. За його словами, зважаючи на брак коштів та відсутність законодавчої бази, ситуація не зміниться впродовж наступних 50 років.
    Як повідомив пан Грицишин, станом на сьогодні комунальні стоки сіл і містечок є основними забруднювачами річки Західний Буг, адже з комунальними стоками до водойми потрапляє велика кількість каналізаційних вод і фосфатних миючих засобів, а це сприяє розвитку синьо-зелених водоростей (цінобактерій). Ці бактерії продукують біотоксини, болотний газ та сірководень, що негативно впливає на екосистему водойм.
    На думку голови регіональної організації «Західний центр українського відділення Всесвітньої лабораторії», нині, зважаючи на високу вартість побудови очисних споруд, єдиною альтернативою є широке інформування населення, особливо сільських громад, школярів і сільських голів, про їх вплив на стан водойм і про те, як цей вплив можна зменшити.
    Львівський портал

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я представляю компанію "ЕкоБіл" - ми займаємось встановленням очисних споруд(автономної каналізації).Оскільки внас виникла така потреба ми раді допомогти і вирішити всі спірні питання на рахунок очистки сільських стічних вод(каналізації).Ми практикували на сільській місцевості наші установки і люди досить задоволенні!!!Вода при виході немає запаху та кольору і тим самим вона не шкодить навколишньому середовищу!!!
    Гарантія на наші установки 10 років.
    Виробництво Фінляньдія,
    Є установки як і комерційні так і побутові!!!
    якщо виникнуть якісь питанння звертайтесь...
    8096******* або 8063******* Іван Михайлович