ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальні хроніки Закарпаття

    23 квітня 2024 вівторок
    24 переглядів

    Серед білого дня спiвробiтники УМВС України в Закарпатській області затримали в селі Шенборн Мукачівського району 28-річного мешканця Мукачева, у якого пiд час особистого огляду знайшли та вилучили близько двох грамів порошкоподiбної речовини бiлого кольору, схожої на амфетамiн.

    Чи це справді синтетичний наркотик, повинна встановити експертиза.


    НА КОРДОНІ ВИЛУЧИЛИ ЗБРОЮ
    Слідчо-оперативна група міліції здiйснила виїзд на митний пост "Ужгород", де працiвниками митницi в рейсовому автобусi сполученням "Михайловцi-Ужгород" в одного з пасажирів, 40-річного мешканця Великого Бичкова Рахiвського району, було виявлено та вилучено металевий телескопiчний кийок довжиною 48 см. Інший пасажир, 24-річний мешканець Львівщини, віз зі Словаччини незареєстрований газовий пістолет 9-го калібру та 15 патронів до нього. Навіщо дядькам знадобилися ці небезпечні “забавки”, тепер з”ясовують правоохоронці.
    Аналогічний кийок, але довжиною вже 57 сантиметрів, знайшли митники в автомобілі "БМВ" пiд керуванням 29-річної громадянки Чехiї. Зброю вилучено.


    МІЛІЦІЯ ВИЛУЧИЛА СУМНІВНЕ ЗОЛОТО
    Спiвробiтники міліції в ходi вiдпрацювання Ужгорода в ювелірному відділі одного з унiвермагiв міста виявили та вилучили 10 ювелiрних виробiв з вiдсутнiстю клейма виробника на пломбi, загальною вагою понад 55 грамiв на суму понад 10 тисяч гривень. Походження золота зясовується.


    ДОРОСЛІ ЗАБРАЛИ ВІД ШКОЛЯРА “МОБІЛКУ”
    В міліцію звернулася мешканка села Дусино Свалявського району. Жінка поскаржилася, що вечірньої пори в рідному селі двоє невiдомих молодих чоловiкiв пограбували її 14-річного сина-школяра. Нахаби забрали в хлопця мобiльний телефон "Нокiа" й утекли на автомобілі ВАЗ-21099. Нападників розшукують.
    Ще однією жертвою “мобільних” крадіїв став 30-річний мешканець Виноградова. Нічної пори, перебуваючи в одному з виноградівських магазинів, з його кишенi викрали мобiльний телефон "Нокiа". Спiвробiтники карного розшуку за скоєння крадiжки затримали 23-річного виноградiвця. Речовий доказ--украдений телефон вилучено.
    На крадіжці “мобілок” попався ще один мешканець Виноградова--28-річний раніше судимий Б., котрий поцупив два мобiльні телефони iз зали гральних автоматiв. Речовi докази вилучено.
    Про це собкору UA-Reporter.com повідомили у ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору