ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Сумщині свекруха зарубала невістку та 3-річну онуку!

    20 квітня 2024 субота
    18 переглядів

    За підозрою у навмисному вбивстві міліція затримала 56-річну мешканку Охтирського району Сумської області.

    Трагедія сталася в селі Пологи. Як вдалося зясувати слідчим, жінка у власному будинку сокирою вбила свою невістку та її трирічну доньку, а потім, намагаючись уникнути покарання, підпалила його. За попередньою версією правоохоронців підгрунтям для скоєння злочину стали неприязні відносини, які склалися в родині.

    У слідчому ізоляторі Надія не стримує сліз. Каже, як би син та невістка з онучкою не знущались над нею, все могло бути інакше. «Вони ж виганяли мене з дому. Онучка Машка і та мене штирхала: «Ти бабка вонюча, ми тебе виженемо і будемо тут жити, - скаржилася жінка, - як би молодший син мене поважав, все б було б інакше. А так він теж казав, що мене в «психушку» відправить».

    Того вечора між невісткою та свекрухою виник конфлікт, який дуже швидко переріс в бійку і остання наважилась на рішучій крок. «Спочатку я сама отруїтись хотіла. Навіщо мені таке життя. Навіть бензину випила. Та все нічого. Не пробирає мене. Живуча. А потім я в кухню зайшла. Там невістка стояла. Кашу варила собаці, - розповідає Надія, - дивлюсь – сокира лежить. Я взяла її в руки і вдарила. Та закричала. Машка прибігла. Я її теж. Словом, вбила обох. Принесла бензин і підпалила»

    За своїм сценарієм Надія навіть вирішила підпалити власну оселю. Саме там , в підпаленому будинку, тіла невістки та трирічної онучки повинно буде знищити полум’я. Проте, жінка прорахувалась. Оглянувши місце пригоди, міліція швидко з’ясувала, що загиблі задовго до пожежі були вбиті. А невдовзі затримали і саму зловмисницю. За словами правоохоронців підозра одразу впала на господарку будинку. В чоловіка загиблої жінки було залізне алібі – цього дня він виїхав до районного центру і повернувся вже після трагедії. А от Надії, його матері, під час пожежі ніхто не бачив. «Недарма кажуть, що зловмисника завжди тягне на місце скоєння злочину, так вийшло і цього разу – розповідає начальник Охтирського міськвідділу міліції Григорій Лугченко, - після того, як слідчо-оперативна група оглянула місце пригоди і уїхала, ми встановили спостереження за будинком. І підозри підтвердились. Надія таки прийшла туди. На міліцію вона явно не очікувала. І через декілька хвилин вже зізналася. За висновком експерта-криміналіста молода жінка та її дитина загинули від отриманих травм. 8 ударів отримала мати і чотири її дочка».

    Про те, що трапилось в їхньому селі місцеві жителі намагаються не обговорювати – шоковані. В Пологи Надія разом із дітьми приїхала з Удмуртії в 90 роки і залишилася жити. Невістка ж з онучкою та чоловіком проживали в Харкові. Проте в гості навідувалися частенько. Ось і цього разу вирішили зібратися родиною на новорічні свята. Тепер зустрічати новий рік жінці доведеться за гратами. Проти неї вже порушена кримінальна справа, яка передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення, повідомили із СЗГ УМВС України в Сумській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору