ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Чопській митниці у посилці з Австрії знайшли ...золото!

    28 березня 2024 четвер
    23 переглядів

    Цікавим виявився вміст посилки, яку оглянули працівники відділу митного оформлення міжнародних поштових та експрес-відправлень митного поста „Чоп-залізничний” Чопської митниці.

    Під час митного контролю посилки, що пересилалася з Австрії в Україну на адресу мешканки міста Києва, було виявлено не заявлені митному органу за встановленою формою та приховані від митного контролю предмети – ланцюжок довжиною 42 см з кулоном, оздоблений прозорим камінням, одна пара сережок, також оздоблених камінням, а крім того брухт металу жовтого кольору – всього 31 фрагмент (коронки, шматки ланцюжків, ремінців до годинників тощо) загальною вагою майже 65 грам.
    Усі виявлені предмети відправник загорнув у два аркуші металевої фольги та поклав всередину двох динаміків акустичних колонок автомагнітоли, які знаходилися у посилці.
    Проведеним працівниками відділу технічних засобів митного контролю експрес-аналізом за допомогою електронного детектора дорогоцінного каміння DIATEST 2000, встановлено, що камінь, яким оздоблено кулон на ланцюжку, є природним діамантом або синтетичним, що імітує природний діамант.
    За фактом незаконного переміщення предметів у міжнародному поштовому відправленні митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками статті 352 Митного кодексу України. Крім того, по цій справі призначено експертизу, проведення якої доручено спеціалістам Ужгородської лабораторії з експертного забезпечення митних органів, повідомили собкору UA-Reporter.com у прес-службі Держмитслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору