ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатській Іршавщині відкрили ще одну амбулаторію сімейної медицини

    16 квітня 2024 вівторок
    57 переглядів

    У День Святого Миколая, 19 грудня, у селі Гребля, що на Іршавщині, за участі керівників району, села відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

    Відтепер греблянам надаватимуть кваліфіковану меддопомогу у просторому, теплому приміщенні. За словами начальника відділу охорони здоров’я Іршавської райдержадміністрації Юрія Ломаги, відкриття амбулаторії – справжнє свято для жителів Греблі. Адже до сьогодні греблянам надавали медичну допомогу у різних приміщеннях села.
    «Амбулаторію почали зводити ще у 2002 році, потім будівництво було заморожено. Приміщення цього медзакладу добудували фактично за цей рік – за кошти районного бюджету та спонсорську допомогу. А від області отримали подарунок – комплект медичного обладнання» , – каже Юрій Ломага. За його ж словами, амбулаторія повністю укомплектована кадрами.
    До речі, в сусідньому селі Лоза теж нещодавно почала працювати новозбудована амбулаторія загальної практики – сімейної медицини. Взагалі, за два останні роки в районі відкрили 3 амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, 2 пункти швидкої медичної допомоги.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору