ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Прикарпатті вилучили з продажу партію новорічних ялинок

    24 квітня 2024 середа
    44 переглядів

    Співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю під час рейду-перевірки на одному з ринків призупинили торгівельну діяльність приватного підприємця, який реалізовував новорічні ялинки.

    Правоохоронці з’ясовують законність придбання лісопродукції, оскільки на спилі (зрубі) деревець не було товарного клейма лісогосподарського підприємства. Попри це серед ялинок і смерічок, що реалізовувалися, виявлені деревця білої ялиці, яких заборонено зрубувати. Як встановлено, уся партія ялинок була заготовлена у Богородчанському районі.
    Тим часом у Надвірнянському районі на одному з постів поблизу лісового масиву працівники міліції затримали автомобіль “Урал”, яким місцевий мешканець перевозив 960 новорічних ялинок з документами сумнівного походження.
    Нагадуємо, що єдиним документом, який дає право перевозити новорічні ялинки по території області, є товарно-транспортна накладна визначеного зразка з відповідними відмітками відвантажувача – лісогосподарського підприємства. Лісокористувачам області відпуск заготовлених ялинок дозволяється тільки при наявності на їх спилі (зрубі) або комлевому стесі товарного клейма і видачі супровідних документів, в яких вказано місце придбання лісопродукції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору