ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівники Закарпатської ОДА зустрілися з багатодітними матерями

    18 квітня 2024 четвер
    63 переглядів

    У вівторок, 23 грудня, в Ужгороді в камінному залі Закарпатської облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації Володимира Гоблика та заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася зустріч з багатодітними матерями нашого краю.

    Відповідно до Указу Президента України, за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку 32 закарпатським багатодітним матерям було присвоєно почесні звання «Мати-героїня».
    Звертаючись до жінок, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик відзначив, що ці нагороди є заслуженими, адже материнський труд є найшанованішим у суспільстві. Він також побажав, аби жінок завжди оточували близькі люди, на яких можна покластися, а Михайло Андрійович Попович висловив упевненість, що їхні діти будуть достойними громадянами України.
    Закарпатська область за підсумками минулого року один з небагатьох регіонів України, де збільшився показник народжуваності і зменшилася смертність. На сьогодні в області проживає 15 тисяч 225 багатодітних сімей, у 18 з яких виховується 10 і більше неповнолітніх дітей. Підтримка таких родин – один з пріоритетів у діяльності обласної влади.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору