ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З Нового року в Івано-Франківську вводять плату за дитсадок — 3-5 гривень за день

    24 квітня 2024 середа
    56 переглядів

    З 2009 року івано-франківці платитимуть за перебування своїх дітлахів у садках від 3 до 5 гривень. Таке рішення прийняла міська рада на засіданні 24 грудня.

    За дане рішення проголосував 31 депутат.
    Нагадаємо, що в новому році, згідно рішення, плата за одноденне перебування дітлахів в дошкільних групах (3-7 років) в садках загального типу та в дошкільних групах садочків санаторного типу для дітей із захворюванням серцево-судинної системи та органів травлення, а також для дітей із ранніми проявами туберкульозної інфекції у 2009 році має становити 5 гривень.
    4 гривні становитиме оплата для сімей, що мають двійнят у дошкільних групах садочків загального типу, 3,30 гривень – в групах раннього віку (1-3 роки).
    Також 3,30 гривень коштуватиме перебування дитини в групах раннього віку санаторних садків для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції після шестимісячного оздоровлення.
    Згідно рішення 50% від встановленого розміру плати в залежності від типу дошкільного закладу та вікової групи буде становити плата для дітей із багатодітних сімей.
    Від плати будуть звільнені батьки або особи, що їх заміняють, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, дітей , потерпілих від наслідків Чорнобильської АЕС, дітей, працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків та ін.
    ТРК «ВЕЖА»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости