ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Красуні Закарпаття замість шоу організували благодійну акцію

    29 березня 2024 п'ятниця
    43 переглядів

    Оргкомітет конкурсу «Красуня Закарпаття—2008» вирішив цього року не проводити традиційної конкурсної шоу-програми, поідомляє газета "РІО"

    «Ми вважаємо, що краще і правильніше буде використати гроші, які виділялися на конкурс, для розвитку самих дівчат та на доброчинні цілі», — пояснила президент громадської організації «Красуні Закарпаття» Наталія Ворона. Дівчата-фіналістки та члени оргкомітету конкурсу, а також представники Закарпатської філії Київського славістичного університету відвідали малюків, які потребують уваги і любові благодійників. Дівчата побували у Будинку дитини, що в місті Свалява, і Мукачівській школі-інтернаті для сліпих дітей та дітей зі слабким зором.
    Дівчата та члени оргкомітету вручили малюкам подарунки та провели час з дітьми. Директор Віктор Тарасов розповів, що коли діти вибувають із закладу, вихователі приходять навіть не в час своєї зміни, щоб попрощатися — завжди зі сльозами.
    Цього року у свалявському Будинку дитини своєрідний рекорд, який проте нікого не тішить, — надійшло найбільше за останні 3 роки дітей (63). Всиновили лише 13 малюків, з них 3 відбули за кордон, 2 — у сім’ї опікунів, близько 50 перейшли до шкіл-інтернатів до Чинадійова, Виноградова, Бене.
    А учні Мукачівської школи-інтернату подарували гостям концерт. Усі вони бачать довколишній світ лише частково або й взагалі сприймають його іншими органами чуття. Проте увазі та подарункам гостей раділи усі. Діти продемонстрували свої таланти — у школі і співають, і грають на музичних інструментах, і танцюють, і декламують вірші, і виготовляють різноманітні мистецькі вироби. До речі, саме вихованці цієї школи змайстрували подарунок для Ліки Роман, який вона брала з собою до Китаю на конкурс «Міс світу 2007».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости