ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нові українські політики обібрали власний народ

    20 квітня 2024 субота
    75 переглядів
    Про українську бездарну політику...

    Ці люди виявилися нездатними побудувати те, що вони обіцяли народу. Вони самі запропонували народу України свої послуги, обіцяючи достаток та добробут. Народ їм повірив — обрав, а вони його обібрали, впроваджуючи свої методи в регулювання економікою, які є порушенням законів демократії, ринкової економіки, Конституції України.

    Чистої води брехня, що чітко закладена в державному бюджеті, доходах населення — зарплаті. Чи не є це новою формою голодомору, адже позбавлення людини життєво необхідних для організму компонентів призводить до хвороб та передчасного вимирання. Смертність перевищує народжуваність саме через це, і це є замаскованим геноцидом народу України.

    А ось вам і брехня нової форми: виставили долар на аукціон. Золотовалютні резерви України працюють за кордоном на МВФ, а МВФ ці золотовалютні резерви надає Україні під відсотки, роблячи народ боржником, — рабом у власній державі, що є зрадою. Гривня знесилена, проте на основі законів демократії, ринкової економіки, економічного базису України уже сьогодні можна відновити рахунки народних заощаджень за індексом за 1 крб.=15—20 грн. та підвищити доходи населення у 10—15 разів, щоб прожитковий мінімум на сім’ю з чотирьох осіб становив приблизно 7 тис. грн. Це підтримає нашого виробника, а населення зробить купівельноспроможним. Саме для цього існують закони ринкової економіки, які визначають потреби суспільства у грошовій формі й відображаються у доходах населення, під які надаються пропозиції. Тобто нарощуються потужності, коли зростають потреби — попит населення. А що маємо сьогодні, що застосовує влада?

    Коли зростає попит — зростають ціни, що є порушенням закону обігу коштів і руйнує економіку України, знижуючи рівень життя народу. Такі дії держави — економічна безграмотність виконавчої, законодавчої, судової влади. І саме це призвело економіку України до розвалу — економічної кризи, а народ — до знедолення та передчасного вимирання. Українці покидають Батьківщину, щоб жити. Хоча в Україні є усе для того, щоб надати народу достаток та добробут уже сьогодні, а протягом трьох років — повну зайнятість населенню, визначивши економічну програму розвитку народного господарства. Орієнтиром розвитку української економіки має бути достатній рівень життя.

    Степан КАРАЧКО, не політик, "БукІнфо"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору