ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Україні без ліцензії можуть залишитися 95% охоронних фірм

    20 квітня 2024 субота
    74 переглядів
    Постанова МВС позбавляє ліцензії усі приватні охоронні підприємства.

    Нова постанова Міністерства внутрішніх справ про регулювання діяльності охоронних служб позбавляє ліцензії усі приватні охоронні підприємства.

    З цього приводу У Старих Кривотулах відбулася прес-конференція представників 27-ми охоронних фірм Івано-Франківська.
    Внаслідок дії нової постанови МВС понад 7 тисяч установ та банків України можуть залишитися без охорони, каже голова Комітету приватних охоронних структур області Володимир Сазонов. Спільний Наказ Державного комітету України з питань регуляторної політики і Міністерства внутрішніх справ України про затвердження змін до Ліцензійних умов критично оцінюється в середовищі приватних охоронців, стверджує Володимир Сазонов: «Керівництво в Києві, а саме Міністерство внутрішніх справ України, Антимонопольний комітет України і міністерство юстиції винесли підзаконний нормативний акт, згідно з яким ми, як директори охоронних структур, маємо піти з ринку охоронних послуг. Ці зміни зроблені таким чином, щоб на ринку охоронних послуг залишились тільки державні охоронні структури, а також 1-3 охоронні структури якими керують колишні генерали, полковники. Всі решту мають втратити свою роботу. Тому ми написали колективну скаргу. Якщо ми цього робити не будемо, не будемо боротись за себе - нас по-одному позакривають».
    Представників приватних охоронних підприємств також обурюють вимоги щодо обов’язкового отримання ними спеціальної вищої освіти «Фінансово-економічна безпека». Досі жоден ВУЗ в Україні не готував таких фахівців, каже директор приватного охоронного підприємства "Альфа - Гарант" Тарас Герелюк: «Дія цього наказу призведе до ряду негативних наслідків. Зокрема, однією з умов є наявність фінансово-економічної освіти у керівництва охоронних підприємств. На даний час є тільки один ВУЗ, який готує спеціалістів даної галузі. Внаслідок активних дій контролюючого органу (ДСО) всі підприємства, які займаються охоронною діяльністю будуть закриті, оскільки їх позбавлять ліцензії. Тому що наразі знайти фахівця який би мав відповідний документ (диплом) в Україні не можливо».
    Представники охоронних структур стверджують, нові ліцензійні умови виштовхують з ринку фінансово-економічної безпеки приватних підприємців. Відтак вимагають припинити дію нових ліцензійних вимог, інакше найближчим часом розпочнуть всеукраїнську акцію протесту.

    ТРК «ВЕЖА»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    До уваги Керівників охоронних підприємств!

    Інститут підготовки кадрів промисловості запрошує Вас до співпраці у підготовці співробітників Вашого підприємства.
    На умовах взаємовигідного партнерства пропонуємо організувати навчання за спеціальностями: «ОХОРОННИК» кваліфікація 3-й,4-й та 5-й розряди та «ОХОРОНЕЦЬ»(телохранитель), Старший охоронець.
    Інститут має ліцензію на здійснення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації робітників за вказаними спеціальностями.
    Пропонуємо гнучкий графік навчання в зручний для слухачів час з проходженням теоретичного курсу на території інституту, а в разі формування групи з працівників одного підприємства на його території.
    Теоретичний курс та заняття з тактико-спеціальної підготовки та виробничої практики проводять викладачі Інституту, фахівці МВС України, СБУ України та спеціалісти охоронних підприємств.
    Проходження виробничої практики можливе на базі Вашого підприємства.
    Після закінчення навчання слухачам видається СВІДОЦТВО державного зразка з присвоєнням відповідної кваліфікації.
    Інститут також пропонує інтенсивний курс вивчення професійної англійської мови для Охоронців та Охоронників.

    Контактна інформація:
    АДРЕСА ІНСТИТУТУ:
    04071, м. Київ, вул. Лук’янівська, 65/67 , кімн.410, 414
    ПРОЇЗД ДО ІНСТИТУТУ: ВІД ЗАЛІЗНИЧНОГО ВОКЗАЛУ ТРАМВАЄМ № 18 ДО ЗУПИНКИ “СОЛЯНА”. ІНСТИТУТ ЗНАХОДИТЬСЯ НАПРОТИ ДЕПАРТАМЕНТУ ДАІ МВС УКРАЇНИ.
    ДОВІДКИ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ :
    (044) 417 22 43, 417 83 65
    Проректор з навчально – методичної роботи - Бичек Тетяна Василівна
    Методист навчально – організаційного відділу -Шило Ганна Вадимівна
    Методист навчально – організаційного відділу - Корда Валентина Олександрівна
    www.asur-ua.com

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ПОВЫШЕНИЕ КВАЛИФИКАЦИИ
    РУКОВОДИТЕЛЕЙ ОХРАННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ
    Согласно пункта 3.1. приказа Госкомитета Украины по вопросам регуляторной политики и предпринимательства а также МВД Украины. Зарегистрированного в Министерстве юстиции Украины 03.12.2008 г. за № 1155/15846 , где изложено, что руководитель, его заместитель субъекта охранной деятельности, обязан пройти переподготовку за специальностью « Управление финансово-экономической безопасностью» и получить свидетельство о повышении квалификации, если его профессиональный уровень не удовлетворяет требованиям пункта 3.2
    В пунте 3.2. сказано, что телохранители и охранники обязаны соответствовать квалификационным требованиям: а именно пройти подготовку или повышение квалификации согласно требований Министерства образования и науки Украины.
    Институт подготовки кадров промышленности и Охранная корпорация «СПРУТ» приглашает Вас на обучение по пывышению квалификации для руководителей и заместителей руководителей охранных предприятий по направлению «Управление финансово-экономической безопасностью» а также предоставить Ваши предложения по повышению квалификации охранников 3-6 розрядов работающих на Ваших предприятиях.
    «ПРАВОХРАНИТЕЛЬНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ»
    (УПРАВЛЕНИЕ ФИНАНСОВО-ЭКОНОМИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТЬЮ)
    В программе обучения:
    Организация управления финансово-экономической безопасностью
    Использование технических средств охраны
    Использование специальных средств охраны. Правовые аспекты.
    Организационно-правовая работа с персоналом охранного предприятия, коллективный и трудовой договора их составление, изменения и прекращение
    Организация деятельности охранного предприятия
    Организация деятельности подразделений конкурентной разведки
    Защита коммерческой тайны
    Организация безопасности личности
    Психология управления
    Практическое применение средств охраны (практическое занятие на территории охранной корпорации «СПРУТ»)

    ПОСЛЕ ЗАВЕРШЕНИЯ ОБУЧЕНИЯ ВЫДАЮТСЯ СВИДЕТЕЛЬСТВА ГОСУДАРСТВЕННОГО ОБРАЗЦА О ПОВЫШЕНИИ КВАЛИФИКАЦИИ

    Обучение проводят преподаватели ВУЗов г.Киева, преподаватели ИПК промышленности, специалисты МВД Украины а также ведущих охранных предприятий. Обучение будет проводиться на базе ИПК промышленности и на базе Охранной корпорации «СПРУТ».
    Стоимость обучения: 2100 грн. в стоимость обучения включены информационно-консультативные услуги, подборка материалов необходимых в работе, канцелярские принадлежности, кофе-брейк.
    Кафэ института предлагает: завтраки, обеды и ужины, по желанию учащихся.
    Предоставляется бесплатная автостоянка под охраной
    Стоимость проживания:: 130грн., 160 грн., 250 грн. в сутки за одного слушателя (в т.ч. НДС) оплата наличными в кассу института.
    На обучение необходимо прибыть с копиями платежного поручения и свидетельством налогоплательщика, а также актом выполненных работ и договором с печатью предприятия (бланки предоставляются институтом после регистрации на обучение)
    ОПЛАТА : на р/с 26004027235601 в Шевченковском отделении КГФ АКБ “Укрсоцбанк” МФО 322012 ЗКПО 00301925 ИПК промышленности. Или наличными в кассу института.

    Адрес ИНСТИТУТА: 04071, г.Киев, ул. Лукьяновская, 65/67, комн.410, 414
    ПРОЕЗД: ОТ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОГО ВОКЗАЛА ТРАМВАЙ №18 ДО ОСТАНОВКИ «СОЛЯНАЯ». ИНСТИТУТ НАХОДИТСЯ НАПРОТИВ ГОСДЕПАРТАМЕНТА ГАИ МВС УКРАИНЫ.
    СПРАВКИ ПО ТЕЛЕФОНАМ : (044) 417 22 43, 417 83 65
    Проректор по учебно-методической работе – Бычек Татьяна Васильевна
    Методист организационно-методического отдела –Шило Анна Вадимовна
    Методист организационно-методического отдела - Корда Валентина Александровна
    Адрес Охранной корпорации «СПРУТ»:
    04107, г.Киев, ул.Подгорная, 28 А.
    СПРАВКИ ПО ТЕЛЕФОНУ: (044) 251 20 15
    Начальник учебного отдела – Дидык Сергей Николаевич
    Методист учебного центра - Лаптева Ирина Сергеевна

    ПОСЛЕ ЗАВЕРШЕНИЯ ОБУЧЕНИЯ СЛУШАТЕЛИ ПОЛУЧАЮТ СВЫИДЕТЕЛЬСТВО ГОСУДАРСТВЕННОГО ОБРАЗЦА О ПОВЫШЕНИИ КВАЛИФИКАЦИИ

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На виконання пункту 3.1. наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва та МВС України, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.12.2008 р. за № 1155/15846 , де викладено , що керівник, його заступник суб’єкта охоронної діяльності має пройти перепідготовку зі спеціальності «Управління фінансово – економічною безпекою» та отримати відповідне свідоцтво про підвищення кваліфікації, якщо його фаховий рівень не задовольняє вимогам пункту 3.2.
    В пункті 3.2. викладено, що охоронники, охоронці повинні відповідати кваліфікаційним вимогам, а саме: пройти підготовку або підвищення кваліфікації згідно вимогам Міністерства освіти та науки України.
    Інститут підготовки кадрів промисловості та Охоронна корпорація «СПРУТ» при підтримці ДСО при ГУ МВС України в м. Києві запрошує Вас пройти навчання з підвищення кваліфікації керівників, заступників керівників охоронних підприємств за напрямком «Управління фінансово – економічною безпекою», а також надати пропозиції щодо підготовки охоронців 3 – 6 розрядів, які працюють на Ваших підприємствах.
    «УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ»
    В програмі навчання:
    Організація управління фінансово – економічною безпекою
    Використання технічних засобів охорони
    Використання та застосування спеціальних засобів охорони. Правові основи
    Організаційно – правова робота з кадрами охоронного підприємства, колективний та трудовий договори, їх укладання та припинення;
    Організація діяльності охоронного підприємства
    Організація діяльності підрозділів конкурентної розвідки
    Управління захистом комерційної таємниці
    Організація безпеки особи
    Психологія управління
    Прикладний аспект застосування засобів охорони (практичне заняття на території «Спрута»)

    НАВЧАННЯ ВІДБУДЕТЬСЯ
    з 10 БЕРЕЗНЯ по 19 БЕРЕЗНЯ 2009 року

    Після завершення навчання слухачі отримують
    Свідоцтво з підвищення кваліфікації державного зразка
    Навчання проводять викладачі провідних ВНЗ м. Києва , викладачі ІПК промисловості , фахівці МВС України та спеціалісти провідних охоронних підприємств. Навчання проводиться на базі ІПК промисловості та Охоронної корпорації «СПРУТ».
    Вартість навчання: 2100 грн. у вартість навчання входять інформаційно-консультативні послуги, добірка матеріалів необхідних у роботі, ділові аксесуари, кава-брейк.
    Кафе пропонує сніданок, обід та вечерю за замовленням..
    надається безкоштовна автостоянка під охороно
    Проживання: 130грн., 160 грн., 250 грн. за 1 добу за одного слухача (в т.ч. ПДВ)- оплата готівкою
    На навчання необхідно прибути з копіями платіжного доручення та свідоцтва про реєстрацію в податковій інспекції, як платника податків, актом виконаних робіт та договором про навчання з печаткою підприємства (бланк додається )
    ОПЛАТА : на р\р 26004027235601 в Шевченківському відділенні Київської міської філії АКБ “Укрсоцбанк” МФО 322012 ЗКПО 00301925 ІПК промисловості. Або готівкою в касу інституту.
    АДРЕСА ІНСТИТУТУ: 04071, м. Київ, вул. Лук’янівська, 65/67 , кімн.410,414

    ПРОЇЗД ДО ІНСТИТУТУ: ВІД ЗАЛІЗНИЧНОГО ВОКЗАЛУ ТРАМВАЄМ № 18 ДО ЗУПИНКИ “СОЛЯНА”. ІНСТИТУТ ЗНАХОДИТЬСЯ НАПРОТИ ДЕПАРТАМЕНТУ ДАІ МВС УКРАЇНИ.

    ДОВІДКИ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ : (044) 417 22 43, 417 83 65

    АДРЕСА ОХОРОННОЇ КОРПОРАЦІЇ «СПРУТ»: 04107, м. Київ, вул. Підгірна, 28, А.

    Г Р А Ф І К
    підвищення кваліфікації
    за напрямком
    «УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ»

    Місяць Термін
    навчання Строки проведення Вартість навчання одного слухача
    Березень

    9 ДНІВ
    (72 години) 10.03-19.03.2009
    23.03-01.04.2009

    2100 грн.

    Квітень 06.04-15.04.2009
    Травень 11.05-20.05.2009
    25.05-03.06.2009
    Червень 08.06-17.06.2009
    До вартості навчання входять: інформаційно-консультативні послуги, методичні матеріали, канцелярські матеріали необхідні для роботи, кава-брейк.
    Кафе пропонує сніданок, обід та вечерю за замовленням.
    Надається безкоштовна автостоянка під охороною.

    Похожие новости