ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Населення Закарпаття відзначить Годину Землі

    20 квітня 2024 субота
    23 переглядів

    76 міст в 62 країнах світу вже долучилися до кампанії Година Землі – 2009, що проводиться Всесвітнім Фондом Природи.

    Природоохоронний захід, що має на меті залучити більше мільярда людей у 1000 містах всього світу, закликає громадськість, бізнес-організації та урядові структури вимкнути світло всього на одну годину у суботу 28 березня о 20:30, щоб об’єднатися для підтримки дій проти зміни клімату. У 2009 році у Годині Землі повинна взяти участь і Україна, адже ми також є частиною світу, частиною рішення.

    Година Землі продемонструє безпрецедентну солідарність світової спільноти, що звертається до лідерів держав усього світу, які зустрічатимуться в Копенгагені у грудні 2009 року, із закликом прийняти нову глобальну домовленість про заходи щодо боротьби зі зміною клімату.
    О 20.30 в суботу 28 березня 2009 весь світ стане свідком того, як найвідоміші пам’ятки планети опиняться в темряві, щоб продемонструвати підтримку рішучих дій у боротьбі зі зміною клімату. Серед визначних світових пам’яток будуть знеструмлені найвища у світі будівля-готель в м. Дубаї – Бурдж Дубай, найвища в Америці вежа – Вежа CN в Торонто, Вежа Федерація у Москві та палац Квірінал в Римі – офіційна резиденція Президента Італійської Республіки Джорджіо Наполітано.
    Година Землі 2009 обіцяє бути найбільш глобальною акцією, покликаною привернути увагу до зміни клімату, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору