ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На КПП "Тиса" в українця конфіскували мікроавтобус із контрабандним мотоциклом

    25 квітня 2024 четвер
    19 переглядів

    Незапланований піт-стоп змушений був зробити на митному посту „Тиса” Чопської митниці (Закарпатська область) наш співвітчизник, прямуючи з Італії в Україну.

    В ході митного контролю мікроавтобуса Mercedes-Benz, яким він керував, працівники Чопської митниці виявили у вантажному відсіку транспортного засобу не вказаний у митній декларації та при усному опитуванні розукомплектований кросовий мотоцикл іноземного виробництва марки „КТМ-LC4” 2007 року випуску з об’ємом двигуна 625 см3.
    Як пояснив наш співвітчизник, мотоцикл він отримав в Італії для перевезення в Україну від знайомого – громадянина України, який тимчасово знаходиться за кордоном.
    З огляду на те, що такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст.340 МКУ, відносно громадянина України працівники Чопської митниці завели справу про порушення митних правил, по якій вилучили мотоцикл вартістю 40 040 грн. В даний час встановлюється, чи не був виявлений мотоцикл викрадений за кордоном.
    До речі, схожі випадки були траплялись і минулого року, протягом якого чопськими митниками вилучено по справах про порушення митних правил 35 одиниць мотоциклів, скутерів та мопедів іноземного виробництва загальною вартістю більше 595 тис. грн., яких громадяни намагалися ввезти на територію України з порушенням митного законодавства. Частина цих транспортних засобів, за повідомленням Інтерполу, була викрадена у Європі, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Держмитслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору