ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська УНП випустила перший номер "Вісника"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів

    Вийшов у світ перший номер «Вісника» Закарпатської обласної організації Української Народної Партії.

    Метою створення такого видання, керівництво Закарпатської ОО УНП, вбачало покращення зв’язку між керівництвом та рядовими членами УНП, а також інформування громадськості краю про діяльність партії, її позицію у політичних процесах країни. Таким чином налагодити зв’язки з громадськістю формуючи об’єктивну думку про Українську Народну Партію.
    «Вісник» виходитиме у світ щомісячно з тиражем у 2500 екземплярів.
    Перше січневе видання було наповнено інформацією наступного змісту: коментар лідера УНП – Юрія Костенка про рік, що минув та прогноз на поточний рік; Заступник голови УНП - Іван Заєць висловив пропозиції щодо припинення сепаратизму на Закарпатті; Голова Закарпатської ОО УНП – Іван Габор привітав однодумців з новорічними святами. А також інформаційними повідомленнями про події в організації: «Передноворічне засідання Ради Закарпатської ОО УНП»; «Закарпатські делегати підтримали Юрія Костенка»; «Закарпатська ОО УНП закликала мешканців Ужгорода купувати товари виключно українського виробництва»; «Праві демократичні сили звернулися до ВР з проханням розпустити Закарпатську раду». Не залишилась без уваги і ключова тема «Купуй українське», яку наполегливо пропонує УНП для виходу з кризи. Свою позицію з цього питання висловив Іван Габор у інтерв’ю «Купуючи українське, зміцнюєм державу».
    Вперше, «Вісник» був розповсюджений по області, 24 січня 2009 року, учасниками автопробігу з відзнаки Всенародного конгресу у місті Хуст 1919 р. (Прийняте спільне рішення про бажання жити в єдиній Українській державі), повідомили UA-Reporter.com у прес-службі ЗОО УНП.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору