ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття відвідають члени Комісії з журналістської етики

    19 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    Шановні журналісти, інші працівники ЗМІ. Повідомляємо, що найближчого понеділка та вівторка, 23 та 24 лютого, Закарпаття відвідають члени Комісії з журналістської етики на чолі з її головою, головним редактором газети «Дзеркало тижня» Володимиром МОСТОВИМ.

    Разом із п.Мостовим приїжджають двоє членів Комісії – президент Академії Української преси, автор підручника «Журналістська етика», професор КНУ ім. Тараса Шевченка Валерій ІВАНОВ і колишній народний депутат, нині голова правління інформагентства «Українські новини» Михайло БАТІГ.

    Обидві зустрічі, що мають відбутися з закарпатськими працівниками медіа-сфери, заплановані на понеділок. Перша – о 12 год., зі студентами та викладачами відділення журналістики філфаку УжНУ. Друга – о 15.30 год., із працівниками засобів масової інформації.

    Всі журналісти, які бажають ознайомитися з проблематикою етичності журналістських виступів, дізнатися про особливості роботи Комісії з журналістської етики, запрошуються на зустріч о 15.30 год., в Ужгороді у приміщенні Закарпатського облводгоспу, що на Слов’янській набережній (зал засідань, 3-й поверх).

    Використайте можливість зустрітися та задати запитання лідерам журналістського та медіа-дослідницького «цеху» України.

    З повагою, Василь БЕДЗІР, член Комсісії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору