ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські лижники привезли дві "бронзи" зі Швейцарії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    Неподалік містечка Монтре, що на березі Женевського озера у Швейцарії, збірна Закарпаття виборола дві бронзові нагороди IV зимових міжнародних дитячих ігор, або, як їх ще йменують, — школярської олімпіади.

    Позмагатися за звання найвправнішого лижника з'іхалися представники 20 країн планети, зокрема сильних збірних у «білих» видах спорту Австрії, США, Чехії, Росії, Словенії. Закарпатським спортсменам поталанило двічі - в орієнтуванні на лижах на короткій дистанції бронзову нагороду виборов Андрій Соханич, який, до слова, зовсім трохи не дотягнув до п'єдесталу на довгій трасі (4 місце). Щоправда, третю сходинку в цій дисциплін посів наш Богдан Кобилянський.
    Серед дівчат найкращий результат показала Вікторія Щур, якав лижному орієнтуванні надовгійдистанції зупинилася за крок від призових місць - на четвертій позиції.
    На жаль, на відзнаках Соханича і Кобилянського реєстр успіхів краян закінчується, хоча, безперечно, слід радіти й двом бронзам - вони ж перші для закарпатців за роки участі в цій олімпіаді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору