ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інопланетяни навчили закарпатця лікувати власною енергією

    23 квітня 2024 вівторок
    65 переглядів

    Історія лікування травами має, певно, такий самий вік, як і історія людства. Споконвіку наші предки користувалися цілющими властивостями природи. І, головне- природа ніколи не відмовляла їм: «Ця хвороба невиліковна». Вона завжди підказувала, як можна зцілитися.

    Та погодьмося, що навчитися лікувати власною енергетикою і травами за життя практично не можливо. Для цього треба мати, як кажуть, іскру Божу. Навіть якщо дар зцілення проявився не при народженні, а пізніше, знахарі все одно пов'язують це із силами Космосу. Іван Федак із села Тарнівці Ужгородського району зізнається, що до нього цілительські здібності прийшли після 40 років: чоловік почав збирати лікарські трави й оздоровлювати ними немічних.А сьогодні зіллям він лікує практично все - від діабету до гепатиту.
    В останні 10 років Іван Іванович займається вирощуванням квітів. Але цього року вирішив викорчувати весь город, а звільнену ділянку планує засіяти виключно лікарськими травами. Зустрівши гостю, чоловік пропонує мені скуштувати настоянку із омела (пташинного клею). Омело - напівпаразитний вічнозелений кущ, який росте на деревах. У його розповсюдженні беруть участь птахи. І хоча науковці переконують, що омело - дуже небезпечне, навіть отруйне, Іван Іванович більше 5 років споживає щодня воду, настояну на таких листках. І ніби нічого - відчуває покращення самопочуття, стабілізацію тиску.
    «Зцілювати травами вміла моя покійна бабця Ніна. Вона з дитинства навчала мене, що і як застосовувати. Але справжні здібності до лікуванняя відчув у 1993 році. Тоді я вів власний бізнес і через непорозуміння потрапив у СІЗО. У березні того року під час прогулянки подвір'ям в'язниці я побачиву небі НЛО. Об'єкт кольору срібла мав розміри приблизно 6 м на 4 м. Він безшумно крутився, швидко міняв положення і швидкість. Коли я повернувся додому, відчув, що маю потужну біоенергію і можу лікувати», - розповідає чоловік.
    Перші «експерименти» над самим собою пройшли вдало: «Коли я відбував службу в армії, поїв там зіпсованого м'яса. Відтоді мав постійні проблеми з печінкою. До 40 років лікував її таблетками. А коли зрозумів, що зможу сам вилікуватися, зібрав речі і пішов у гори. В лісі я назбирав різних лікарських трав і за три місяці очистив печінку звичайною настоянкою центорії, звіробою, подорожника, м'яти, кореню кульбаби та цикорію. Щоб легше споживалося,додавав у настоянку меду або цукру».
    Згодом Іван Іванович дійшов дотого, що, на превелике диво медиків, навчився виліковувати за 3 дні майже не виліковний гепатите, не кажучи вже про гепатити Ата Вта цукровий діабет. Але видавати рецепт травникнехоче: каже, всеодно лікуватися потрібно під його наглядом. Тому він залюбки готовий прийняти на лікування немічних.
    Окрім гепатиту та діабету, закарпатський травник лікує різного роду та ступеню екземи, бородавки, гіпертонію, гіпотонію, цукровий діабет, гепатит А, Вта С, виразку шлунку. І все це з допомогою зілля. Власну енергетику Іван Федак застосовує не часто: може хіба що заспокоїти головний чи зубний біль у жінки, дітей, онуків. Більше часу приділяє фітолікуванню.
    «Щоб позбутися, наприклад, бородавок, треба в дощову погоду знайти місце, куди стікає вода. Бородавку змастити піною, що утворюється на місці стоку. За два-три дні вона зійде», - радить Іван Іванович. Омелу, якою «вгамовує» артеріальний тиск, чоловік збирає виключно з дерев яблуні. Для цьогоїде по найближчих селах, де ще збереглися старі яблуневі сади.
    «Кілька листків омели кладу у водуі настоюю одну добу. Після цього споживаю по 2-З склянки протягом дня. Омела стабілізуєтиск незалежно від діагнозу: гіпертонія чи гіпотонія», - пояснює Іван Іванович.
    Вміє травник лікувати й екземи. Для цього використовує листя лікарської рослини. Правда, навіть сам Іван Федак не знає, що це за рослина.
    «Про цю траву мені розповіла бабця Ніна. Обшукавусі фітодовідники, але так і не дізнався, що це за рослина. Вперше її знайшов біля річки Латориці. Потім кілька зерняток посіяв удома біля воріт і рослина прижилася. Якщо на тілі утворилася екзема, треба вкинути листок цієї трави в кип'яток і прикласти до хворого місця. За 2-Здні рана загоюється. А от виразка шлунка лікується живокостом, - пояснюєтравник. - У такий спосіб можна лікуватися й удома самотужки. Для цього викопати живокіст, почистити і перед їжею розжовувати. У рослині багато в'яжучих елементів, кальцію, які утворюють у шлунку плівку, що заважає кислоті роз'їдати його».
    Травник переконує, що зцілитися з допомогоютрави може будь-хто незалежно від ступеню хвороби.Для цього головне - вірити в своє одужання. Адже, якщо немає віри, не доіпоможе ні традиційна, ні народна медицина.
    Настя ФЕДИНА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору