ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті 1 травня стартують змагання «Стежками Героїв» (фото)

    17 квітня 2024 середа
    65 переглядів
    Змагання «Стежками Героїв»

    На Закарпатті вже вдруге поспіль проходять всеукраїнські змагання з пішого мандрівництва «Стежками Героїв». Десяті всеукраїнські змагання з пішохідного туризму «Стежками Героїв» відбудуться цього року на Закарпатті, з нагоди відзначення 70-тої річниці геройської боротьби «Карпатської Січі» на Красному полі, що біля Хуста.

    Стартуватиме змаг у славнозвісному м. Хуст 1 травня, а завершиться у прикарпатському с. Осмолода. Загалом учасники змагань подолають щонайменше 130 кілометрів сонячними долинами і засніженими верхами Карпат, долаючи безліч природних і людських перешкод: потоки, прірви, вирубки, сніги і болото. Цього року вже є зголошених майже 30 команд і це ще далеко не межа.

    Стежками Героїв відбуваються на Закарпатті вже вдруге. Минулого року в змаганнях взяли участь понад 30 команд з усієї України, з яких найсильнішими і найвитривалішими виявились команди «Острозька Академія» (Острог) та «Ядрьоні черепахи» (Львів). Від Закарпаття нажаль було представлено лише дві команди, але цього року бажаючих взяти участь у змаганнях вже стало більше.

    Підготовку маршруту здійснює всеукраїнська молодіжна Організація «Пласт – НСОУ» за підтримки Федерації спортивного туризму України та Державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді при Міністерстві освіти і науки України.

    У змаганнях можуть брати участь команди громадських об’єднань, загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладів освіти, інших навчальних закладів, підприємств та організацій, самостійні команди, які мають необхідну туристично-спортивну кваліфікацію (досвід піших походів першої і другої категорії складності).
    Команда може складатися від 6 до 15 осіб віком понад 15 років.

    Зголоситися учасником може кожен бажаючий, котрий збере довкола себе групу бажаючих і подасть заявку.


    Більш детальна інформація про змагання www.steger.com.ua. Або пишіть [email protected]— Андрій Будник (Регіональний Представник Змагань на Закарпатті)


    ДО ЗУСТРІЧІ НА «СТЕЖКАХ ГЕРОЇВ»!



    Самий великий в Україні щорічний збір мандрівників


    s2.jpg
    s3.jpg
    s4.jpg
    s5.jpg
    s6.jpg
    s7.jpg
    s8.jpg
    s9.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости