ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті 4-зіркові готелі пропонують вікенд на двох за 100 доларів!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    53 переглядів

    У Давосі в рейтингу нашої конкурентоспроможності подорожей всесвітньо - економічного форуму Україна посідає 77 місце після Грузії. Фахівці переконані, що українські курорти можуть стати гідною альтернативою закордонним, але для цього потрібні економічні механізми підтримки туризму та активне залучення інвесторів.

    На Закарпатті 4-зіркові готелі пропонують вікенд на двох за 100 доларівЗараз на державному рівні триває боротьба за зменшення ПДВ на готелі в цілому за європейською практикою. І підготовка до Євро-2012 однозначно поліпшить ситуацію на туристичному ринку. Вже сьогодні більшість вітчизняних готелів та пансіонатів пропонують цікаві програми відпочинку та якісний сервіс за доступними цінами. Про це йшлося у програмі «Український вимір», виробництва КГ ESG.
    Голова громадської ради з питань туризму та курортів Євген Самарцев каже, що найбільше автобусних турів до західної України, де багато замків, історичних фортець, печер. Наприклад, чотиризірковий готель в Мукачевіу пропонує за 100 доларів вікенд на двох з повним спектром послуг.

    На сьогодні помітна активність регіонів у просуванні на ринок цікавих пропозицій. У Чернівцях з цього року започатковано табір екстремально-активного відпочинку з яскравою та насиченою програмою за 800 гривень: «Ми спонукаємо до створення Національної системи турів активного відпочинку, яка вплине також на розвиток сільського туризму. Тут розцінки починаються від 50 гривень за добу з харчуванням. Серед великих міст найпопулярніший Львів, з подорожами по знаменитим кав’ярням, відвіданням пивного та кавового фестивалів».

    За словами фахівців ціни на відпочинок в національній валюті практично залишились на рівні минулого року, а от розцінки в доларах дещо знизились. В Прикарпатті (Ворохта) за добу доведеться викласти 120-300 гривень, Буковель пропонує від 600 до 1000, а Закарпаття (Славське) – 250- 600 гривень. За доступною ціною можна підібрати лікувальний варіант. В Трускавці новий спа-готель пропонує повний пакет послуг з харчуванням за 260 гривень на день.

    У Криму тиждень на двох коштуватиме близько 700 євро. Також можна знайти економ-варіанти від 10 доларів за добу, іноді з повним харчуванням. В будь-якому разі відпочивальникам радять уважно спостерігати за пропозиціями українських туроператорів, адже готелі, які вчасно не заповняться, змушені будуть знижувати розцінки.
    Український Бізнес Ресурс

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору