ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу!

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів

    Товариство Червоного Хреста України оголошує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, який стартує під гаслом “РАЗОМ З ЧЕРВОНИМ ХРЕСТОМ ПРОТИ ТУБЕРКУЛЬОЗУ!”



    Закарпатська обласна організація Товариства звертається до усіх мешканців краю підтримати благодійний місячник по залученню коштів та натуральної форми у вигляді продуктів харчування, постільної білизни та ковдр, одягу, взуття, миючих та гігієнічних засобів для надання допомоги хворим на туберкульоз.

    Працівниками та волонтерами Червоного Хреста будуть розповсюджуватися квитки Товариства, лотерея “Щедрий квиток”, проводитимуться благодійні концерти, масові зустрічі з населенням з метою роз”яснення цілей і завдань соціальних програм діяльності Товариства, інформаційно-пропагандистські заходи по профілактиці захворювання на туберкульоз.

    Прийом різного роду допомоги проводитиметься при медико-соціальних центрах, пунктах та кімнатах Червоного Хреста в містах та районах Закарпатської області. Рахунок для пожертвувань: Р/р 26007017000924 в ТОВ КБ “КООПІНВЕСТБАНК” м.Ужгород, код 02940183, МФО 312248.

    Разом з Червоним Хрестом – отже, разом проти біди і страждань, болю і злиднів.

    Приєднуйтесь до нас, будьте разом з нами, шановні краяни!

    м.Ужгород, набережна Незалежності, 11, контактні телефони: (803122) 3-33-15; 3-70-41.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости