ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті відбувся пленер професійних фотохудожників України

    16 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Фотохудожники провели свої фотосесії в Ужгороді та Сваляві

    У Свалявському районі Закарпатської області свій пленер провели професійні фотохудожники України.

    Сам склад учасників пленеру показав, наскільки представницьким було дане міроприємство. Серед гостей із Києва, Тернополя, Ужгорода були такі поважні, як голова національної спілки фотохудожників України п. Іващенко Микола Миколайович, учасники багатьох міжнародних виставок Едуард Кислинський, Олег Марчак, Орест Лежечко, Роман Михайлюк, Андрій Котлярчук, Василь Балюх, Олександр Лобанов та інші.
    За такий короткий термін фотохудожники провели свої фотосесії в м. Ужгороді, Сваляві; на Іршавщині відвідали славнозвісну кузню на воді «Гамору»; побували на Червоному полі на Хустщині.
    Велике враження, а відповідно і хороші фотороботи були зроблені учасниками пленеру на пам’ятнику архітектури XVII століття дерев’яній Михайлівській церкві в присілку Бистрий.
    Учасники пленеру щиро подякували Свалявському міському голові п. Ревтію Івану Івановичу за теплий прийом, гостинність, яка весь час супроводжувала їх під час роботи пленеру. До речі, сам Іван Іванович був активним учасником даного пленеру і набув чималий досвід під час роботи з фотографами-професіоналами.
    А головне - учасники пленеру відвезли з собою безліч незабутніх вражень про наш чудовий край, людей, що проживають в ньому і масу фотомоментів, які з часом перетворяться у професійні витвори фотохудожників – фотографії, через які великій кількості людей буде надано представлення про нас з Вами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    не все так просто

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ви лохи де история