ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські митники конфіскували пістолет, сигарети та авто "Craysler Grand Voyager"

    28 березня 2024 четвер
    27 переглядів

    «Зеленим коридором» на митному посту «Малий Березний» латвієць намагався незаконно провести через українсько-словацький кордон газовий пістолет, а громадянка Чехії – понад тисячу пачок сигарет.

    Як повідомила UA-Reporter.com прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, 44-річний громадянин Латвії, вирушаючи з України додому, під час проходження митного контролю свідомо обрав спрощений вид контролю, а пізніше запевняв інспекторів, що нічого, що підлягає декларуванню, не переміщує. Проте, митники оглянувши салон іномарки, виявили у бардачку газовий пістолет марки "BLOW C 06", споряджений 9-ма набоями. Незаявлений під час усного та письмового опитування пістолет іноземець визнав своєю власністю.

    Тож, порушивши порядок проходження спрощеного митного контролю та не заявивши точні відомості про обов’язково декларовані предмети, латвієць позбувся газового пістолета вартістю 770 грн.

    А от 30-річна громадянка Чехії «попалася» у зоні митного контролю на прихованих сигаретах. Коли чешка проїжджала «зеленим коридором», митники скерували її у бокс поглибленого огляду. Митники зняли декоративні килимки у салоні автомобіля «Craysler Grand Voyager» та частково демонтували обшивку підлоги, відкривши кришку ніші, та виявили 1100 пачок сигарет марки «Marlboro», прихованих від митного контролю. Знайдений незадекларований товар жінка визнала своєю власністю.

    Відтак, за статтями 339, 352 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Сигарети, вартістю 6 600 грн., та автомобіль, що використовувався для переміщення прихованого товару, вартістю понад 300 тисяч грн., вилучено.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору