ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті з’явилися 22 види нової інноваційної продукції

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів

    У Закарпатській області протягом 2008 року інноваційну діяльність здійснювало 31 підприємство. Майже кожне четверте з них розташоване в Ужгороді, десяте - в Іршавському та Ужгородському районах.

    На Закарпатті з’явилися 22 види нової інноваційної продукціїЗа видами економічної діяльності найактивнішими були підприємства машинобудування, харчової промисловості, з оброблення деревини та виробництва виробів з неї, хімічної і нафтохімічної промисловості.
    Як повідомила UA-Reporter.com начальник відділу статистики промисловості ГУ статистики Ірина Панчук, кожне четверте інноваційно активне підприємство області впроваджувало технологічні процеси — таким чином з'явилося 13 одиниць, з яких 11 маловідходйі та ресурсозберігаючі. Створенням і впровадженням технологічно нової чи значно удосконаленої продукції торік займалося 8 промислових підприємств. Вони запустили виробництво 22 видів інноваційної продукції.
    Торік інноваційну продукцію реалізовували 24 промислових підприємства області, з них 4 - продукцію, що є новою для ринку, та 22 - новою для підприємства. Обсяг реалізованої інноваційної продукції становив 152,0 млн. грн., або 2,3% загального обсягу реалізованої промислової продукції. Понад третину такої продукції було реалізовано підприємствами Ужгорода та Берегова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору