ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево вкотре зустріло чемпіонат області з карате шотокан

    18 квітня 2024 четвер
    19 переглядів

    Мукачево в ці квітневі дні вкотре зустрічало учасників чемпіонату області з карате Шотокан. В змаганнях прийняли участь 80 спортсменів з м Мукачево , Мукачівського району, Ужгорода ,Ужгородського району, Іршави та Іршавського району.

    З привітальним словом до спортсменів звернувся Президент обласної федерації Шотокан карате-до , в. о. начальника відділу молоді та спорту Мукачівського виконкому Роман Михайлович Маслиган., який наголосив на тому , що карате в нашій області та в місті Мукачево займає гідне місце серед видів спорту. Постійно організовуються змагання, спортсмени міста приймають участь в обласних , всеукраїнських та міжнародних змаганнях , десятки юнаків та дівчат відвідують спортивні секції, та клуби з карате різних версій.

    Хвилиною мовчання учасники змагань вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи, яка сталася 26 квітня 1986 року.

    В трьох видах програми було розіграно 37 комплектів нагород. Спортсмени змагалися в розділах спортивного карате (дзю-шоьу), розділу ката (формальні вправи) , традиційного карате (шобу-іппон). Двобої проходили на двух площадках,багато спортсменів виступали в двух , а дехто навіть в трьох видах змагань. Хочеться відзначити спортсмена з Мукачівського клубу «Сінай» Журавського Олександра , який став абсолютним переможцем змагань завоювавши три перші місця. Від організаторів змагань йому було вручено пам`ятну нагороду.Не дивлячись на велику напруженість та щільність змагань ,а за час проведення їх відбулося близько 100 двобоїв,суддівська бригада відпрацювала чітко ,про що свідчить відсутність серйозних ушкоджень у спортсменів, але синці та невеликі ушкодження для спортсменів явище традиційне.Окрасою змагань стали бої серед старших вікових груп.Своїм досвідом поділились старші спортсмени, так у двобої Мукачівського тренера Дзямка Михайла, та Капітана Василя ,тренера з Іршавщини , перемогу отримав молодший по віку Михайло, а Кукла Михайло-тренер з клубу Тхеан став переможцем у своїй віковій категорії.

    Переможцями змагань серед клубів області став Мукачівський клуб карате «Сінай», друге місце посів Іршавський клуб « Атлант», третю сходинку розділили спортсмени з клубу «Тхеан» с. Довге , Іршавського району, та Ужгородської РДЮСШ. Серед міст та районів перше місце завоювали мукачівці, на другому - Мукачівський район, на третьому - Іршавський район.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору