ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпаття прийдуть французькі інвестиції

    19 квітня 2024 п'ятниця
    23 переглядів

    За ініціативи Закарпатського обласного агентства із залучення інвестицій та господарського розвитку територій в Ужгороді відбулась зустріч із президентом французької інжинірингової компанії "Бетен Інтернешенел" Жаном Рошем та представниками ВАТ "Закарпатобленерго".

    На зустрічі йшлося створення спільних проектів чи участь у діючих програмах, а також сприяння пошуку інвесторів, розробка проектно-технічної документації. Були визначені пріоритетні напрями співпраці, зокрема у галузі гідроенергетики, реалізації проектів у сфері туризму, співробітництво в галузі агропромислового комплексу тощо.

    Під час перебування на Закарпатті представники інжинірингової компанії відвідали декілька ГЕС, напрям діяльності яких визначає "Закарпатобленерго", в тому числі Теребле-Ріцьку ГЕС. В курортно-оздоровчому комплексі "Синяк" французька сторона ознайомилася з проектом майбутнього туристичного комплексу, а у Виноградові – проектом переробки кукурудзи на біоетанол.

    Сторони підписали Меморандум між інжиніринговою компанією "Бетен Інтернешенел", Закарпатською обласною державною адміністрацією та Закарпатським обласним агентством із залучення інвестицій та господарського розвитку територій, яким офіційно закріплено раніше досягнуті домовленості та визначено пріоритети співробітництва.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору