ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройшов міжнародний турнір з петанку “Сакура”

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів

    Цього разу до обласного центру Закарпаття завітали спортсмени з Литви, Болгарії, Франції, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Білорусії, Росії. Україну на цих престижних змаганнях, які внесені в календар Всесвітньої федерації петанку представляли петанкісти з Ужгорода, Києва, Донецька, Івано-Франківщини та Рівненщини.

    Ігри відбувалися в Боздошському парку. В перший день турніру проводилися ігри команд-дуплетів (по два учасника в команді). Зареєструвалося 42 команди. Приємно, що до вісімки кращих потрапили відразу три команди з Ужгорода. Щоправда призерами стати їм так і не вдалося. А перемогу здобув чесько-словацький дуплет “T-RPAK”, який у фіналі здолав команду з Литви VERA LT. У матчі за третє місце московська команда RED FOX перемогла угорський дуплет SZIGET.

    Проводились і окремі ігри і в турнірі “Б”, до якого увійшли команди, що після чотирьох попередніх кіл зайняли місця з 9 по 42. Тут перемогу здобула команда “2М” з Польщі. На другому місці “АХ” (Болгарія), на третьому “Крижочок” (Білорусь).

    Наступного дня проводилися ігри команд-триплетів (по три учасника в команді). Чемпіонами стали росіяни з RED FOX, які у фіналі здолали команду з Литви. У матчі за третє місце угорська команда Szakal-Vokal перемогла суперників зі словацької столиці команду “Slovakia”. Варто відзначити, що і цього ігрового дня, до вісімки кращих увійшла молода ужгородська команда “Мак IN Тош”, у складі Аліси Гойс, Едуарда Жданова та Сергія Жуковського, яка в підсумку зайняла 5 місце серед найсильніших. Успіх на ужгородців чекав і в турнірі «Б». Тут перемогу здобула ужгородсько-братиславська команда «СК-УА», другими були білоруси, а третє місце також в ужгородців «Ед І Мон».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору