ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відкрили карну справу проти батьків, які знущалися над власними дітьми

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів

    Як повідомили UA-Reporter.com у прокуратурі Закарпатської області, 13 травня прокуратура м. Ужгород порушила кримінальну справу відносно батька і матері двох 4-річних хлопчиків по ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

    030.jpg13 травня прокуратура м. Ужгород порушила кримінальну справу стосовно батька та матері двох 4-річних хлопчиків за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).

    Приводом для порушення кримінальної справи стало те, що батьки злісно не виконували своїх обов’язків по догляду за власними дітьми. Вони не створили належних умов для їх розвитку та виховання. Не піклувалися про їх здоров’я, фізичний та психологічний стан - прив’язували синів у колисці позбавляючи можливості вільно рухатися.

    Внаслідок такого відношення горе-батьків до власних дітей, останні мають серйозні відхилення у фізичному та психічному розвитку, причому ці відхилення у хлопчиків не вроджені, а набуті. Це підтвердила психолого-медико-педагогічна експертиза. Лікарі констатували у братів міопічний астигматизм, затримку моторного, психо-мовного розвитку.

    Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років, повідомили "Закарпаття online" в прокуратурі Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору