ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські податківці закрили великий підпільний взуттєвий цех

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ДПА України в Закарпатській області, працівниками Виноградівського міжрайонного відділу податкової міліції припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення взуття, який знаходився у Берегівському районі.

    074.jpgВласник цеху – приватне виробничо-комерційне підприємство "Н", юридична та фактична адреса – Ужгородський район; сфера діяльності – виробництво взуття, посередництво в торгівлі текстильними виробами, одягом, взуттям, шкіряними виробами. Директор – мешканка м.Ужгорода М.

    Дозвільні документи на право розпочати та здійснювати діяльність з виготовлення взуття у виявленому цеху, висновки відповідних компетентних державних органів відсутні.

    Оглядом місця події виявлено та вилучено 23 швейні машинки марки "PRATIKA" італійського виробництва та 5 станків пресувальних марки "ATAM" (все в робочому стані). Документи про походження або власника зазначеного майна також відсутні. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 250 тис. грн.

    На момент перевірки в цеху працювало 23 найманих працівників, трудові угоди з якими не укладені. Товарно-матеріальні цінності передано на відповідальне зберігання.

    Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору